Televizyon
07 Kas 2015 15:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:09

Beyaz'dan H&M'deki izdihama olay video!

Beyaz H&M'deki Balmain izdihamını ti'ye alarak bir skeç hazırladı.

H&M Balmain'in 'indirimli' organizasyonunda yer alan 200 VIP davetlinin alışveriş sırasında yaşadığı izdiham sosyal medyada yerden yere vuruldu. Beyaz Show’da bu hafta,  sunucu Beyaz, H&M'deki Balmain izdihamını ti'ye alarak bir skeç hazırladı.

Aralarında ünlü isimlerin de olduğu davetliler büyük indirim yapılan kıyafetleri alabilmek için adeta birbirlerini ezmişlerdi. Beyaz da izdihamı inceden inceye eleştirdiği skecinde izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

İŞTE BEYAZ'IN HAZIRLADIĞI O SKEÇ



ÜRÜN ALABİLMEK İÇİN BİRBİRLERİNİ EZMİŞLERDİ

Davetlilerden ünlü şarkıcı Fatih Ürek ile modacı Nur Yerlitaş'ın kıyafetleri alabilmek için birbiriyle yarışması sosyal medyanın diline dolanmıştı.

Ürek, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, alışveriş esnasında yaşadıklarını, sosyal medyanın kendilerine yaptıkları 'görgüsüz' eleştirilerini nasıl değerlendirdiğini ve aldığı ürünleri anlatmıştı.

İşte Ürek'in o açıklamaları:

Aslında biz VIP davetli olarak gittik. Başta her şey normaldi, bizi şampanyalarla karşıladılar...
Ama kapılar açılınca neye uğradığımız şaşırdık... İnsanlara bir haller oldu, çıldırdılar...

"KENDİMİZİ O ÇILGINLIĞA KAPTIRDIK"

Biz de kendimizi o çılgınlığa kaptırdık...Elimi uzattığım kıyafete bir başkası yapışıyordu, fenalaşanlar oldu...Nur Yerlitaş bayılacak gibi oldu, hemen sakin bir yere götürdük...

"FIRSAT BU FIRSAT DEYİP..."

Ben de  bir köşeye oturup, sakinleşmek istedim. O arada bir mankenin üzerindeki ceketi kimsenin almadığını fark ettim, fırsat bu fırsat deyip üzerinden çıkarıp aldım.

"BU GÖRGÜSÜZLÜK DEĞİL"

Mücadelenin sonunda  yaklaşık 3 bin lira harcayarak 7-8 parça palto ve ceket aldım. Özellikle daha önce fiyatının 40 bin lira olduğunu bildiğim bir paltoyu bin liraya almak beni çok mutlu etti.

Aslında düşününce bu bir görgüsüzlük değil...Dünyanın her yerinde bu organizasyonlarda benzer şeyler yaşanıyor.   Bunun parayla ilgisi yok, ben çok eğlendim...