Medya
15 Haz 2015 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

"Beyaz TV'ye yakışmıyor" diyen sunucuya ROK tepkisi! Programdan kovdu!

Miliyet gazetesinin Cadde ekinde Kıbrıs Sefası başlıklı bir köşe kaleme alan, gazetenin Kıbrıs temsilcisi Sefa Karahasan, bugün medya dünyasından ilginç bir ayrıntıya yer verdi.

Kıbrıs'ta çekilen bir "spor" programında yaşananları anlatan Karahasan, son dönemde iddialı çıkışlarla adından söz ettiren Tahir Sarıkaya ve Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki gerilimi köşesinde anlattı. 

Sefa Karahasan'ın anlattığına göre, Sarıkaya, Beyaz TV'nin ünlü spor programına davet edilince programın daimi yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözlü sataşmasına maruz kalmış. Kütahyalı'nın sert tepkisi üzerine programdan ayrılmak zorunda kalan Sarıkaya, Milliyet temsilcisine  "Kütahyalı, Beyaz TV'ye yakışmıyor" demeyi de ihmal etmedi.

İşte Karahasan'ın köşesinde yazdıkları:

"Ertem Şener, Beyaz TV spor programını son bir haftadır Kıbrıs'ta Kaya Artemis Otel'de çekiyor. Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı 'yazlık' bir spor programı yapıyor.
Ertem Bey, programa Beyaz TV'nin başarılı sabah programı sunucusu Tahir Sarıkaya'yı da çağırınca ortalık karıştı. Kütahyalı, Sarıkaya'nın programa çıkmasına karşı çıktı, tartışma yaşandı. Hafta sonunda Nuh'un Gemisi Otel'de karşılaştığım Tahir Sarıkaya, yaşananları anlattı. (...) Ertem Şener'in daveti üzerine programa konuk olduğunu belirten Sarıkaya, "Programa gidince, Rasim bana sözlü sataştı" dedi.
Tahir Sarıkaya, Kütahyalı'nın "Senin ne işin var burada" diye el kol hareketi yaptığını söyledi ve "Hayırdır sizden mi izin alacağız?" sorusunu sorunca da, "Tabii ki benden izin alacaksın" cevabını aldığını söyledi. Sarıkaya, yaşananlar üzerine Ada'dan ayrıldı. Son söz olarak da, "Kütahyalı, Beyaz TV'ye yakışmıyor" dedi. İkili arasındaki gerginlik anları kamera kayıtlarına da yansıdı. Program, Beyaz TV'de temmuz ayında yayınlanacak.