Televizyon
02 Nis 2013 18:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

BEYAZ TV'YE SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

"Derin Futbol" programının yayını sırasında 35-40 kişilik bir grup televizyon binasını böyle bastı. VİDEO

Beyaz TV’de Ertem Şener’in sunduğu "Derin Futbol" programının yayını sırasında Galatasaray taraftarı olduğu iddia edilen 35-40 kişilik bir grup televizyon binasını böyle bastı.

Gece 02.00 sıralarında yaşanan olayda, taşlarla binaya saldıran grup, bir güvenlik görevlisini feci şekilde döverek hastanelik etti. Yaşananlar kanalın güvenlik kameralarına yansıdı.
 
İŞTE O ANLAR : VİDEO

Kameraların kaydettiği görüntülerde, grubun kanalın bahçe kapısından içeri girmesi daha sonra kanalın güvenlik görevlileriyle kavga etmesi görülüyor. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavga sonrasında dışarıya çıkarılan grup daha sonra ellerine geçirdikleri taş ve çöp kutularını fırlatıyor.

8 KİŞİ SERBEST KALDI

Güvenlik görevlisi Hasan Kızılbudak'ın kafasına vurulan tuğla ile yaralandığı olay sonrası Televizyon yetkilileri ve program yapımcılarının şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, olaylara karıştıkları belirlenen 8 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.