Televizyon
26 Kas 2012 12:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:25

BEYAZ TV'NİN FUTBOL PROGRAMINDA VATAN GAZETESİ'NE ŞOK TEHDİT; AKILLI OLUN!

Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Futbol'da Fırat Aydınus'un evine muhabir gönderilmesi eleştirisine Sinan Engin tehditle cevap verdi.

Fenerbahçeli Caner’in Eskişehir maçında kırmızı kart görmesiyle birlikte spor dünyasının gündeme kırmızı kart kararını veren hakem Fırat Aydınus oturdu. Beyaz TV spor muhabirinin Aydınus’un evine gidip eşini soruları ile taciz etmesinin ardından gelen eleştirilere Beyaz Futbol programında şok bir yanıt verildi. Sinan Engin canlı yayında "akıllı olun" diye tehditvari açıklamalar yaptı...

HAKEMİN KAPISINA MUHABİR
Beyaz TV Spor servisinden bir muhabir, maçın ardından Fırat Aydınus’un evine kadar gitti. Aydınus’un eşine sorduğu sorular yüzünden muhabir hayli eleştirilirken, kanalın spor müdürü olarak Ertem Şener eleştiri oklarına hedef olmuştu.
 
ERTEM ŞENER ÖZÜR DİLEDİ
 
Eleştiriler üzerine kanalın spor müdürü Ertem Şener Avrupa’ya maç yönetmeye giden Aydınus’u havaalanında çiçekle karşıla ve kameralar önünde yaşananlar için özür diledi.
 
ELEŞTİRİLERE SERT TEPKİ : VİDEO
 
Beyaz TV’de ekrana gelen Beyaz Futbol’un dün geceki bölümünde ise bu eleştirilere sert bir tepki verildi.
 
Ahmet Çakar’dan Ertem Şener’e, Rasim Ozan Kütahyalı’dan Ercan Saatçi’ye kadar herkes, kendilerini bu haber yüzünden eleştirenlere tepki gösterdi. En sert tepkiyi ise Sinan Engin verdi.
 
"AKILLI OLUN"
 
Sinan Engin, Beyaz TV muhabirinin yaptığı haberi "İzlerken Utandık" manşetiyle veren Vatan gazetesini ve gazetenin spor müdürü İbrahim Seten’i canlı yayında tehdit etti.
 
Magazin muhabirlerinin yaptığı haberleri örnek göstererek kendi haberlerine sahip çıkan Sinan Engin "Yıllarca neler yapıldı. Bunlar bir şey değil miydi? Bu yanlış haber olabilir ama utanılarak seyredilecek bir haber değildir bunun başlığı. Biz bunu kişisel almadık. Ama bizde bunun karşılığını ağır veririz. Burada art niyetli olmayın. Ertem zaten bütün centillenmeliğiyle çiçekle özür diledi. Ama yine de söylüyorum. Devam ettirirseniz, çok sert devam ettiririz. Akıllı olun!" dedi