Televizyon
19 Kas 2012 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:23

BEYAZ TV'NİN FIRAT AYDINUS HABERİ 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ!

Son haftanın en çok tartışılan ismi hakem Fırat Aydınus'un evine giden Beyaz TV muhabiri bir skandala imza attı..

Fenerbahçeli Caner Erkin’i kırmızı kartla oyundan atan ve Türkiye gündemine oturan Fırat Aydınus’un evine giden Beyaz TV muhabiri, Aydınus’un eşiyle görüşemeyince bakın neler yaptı. Daha sonra ise yayına beklenmeyen bir isim katıldı...
 
BÜYÜK SKANDAL
Olaylı Eskişehirspor Fenerbahçe maçının hakemi Fırat Aydınus tartışılmaya devam ederken Ertem Şener’in müdürü olduğu Beyaz TV spor servisi inanılmaz bir skandala imza attı. Beyaz TV muhabiri Fırat Aydınus ’la röportaj yapamayınca genç hakemin aidat borcunu, eşiyle arasının iyi olup olmadığını sordu!

İŞTE O ANLAR : VİDEO

Eskişehirspor Fenerbahçe maçında Fırat Aydınus’un Caner Erkin’e gösterdiği kırmızı kartın ardından başlayan tartışmalar devam ederken Beyaz TV yine enteresan bir haberle izleyenlerin karşısına çıktı. 
 
Geçtiğimiz hafta içinde Ertem Şener’in müdürlüğe getirildiği Beyaz TV spor servisi izleyenlere ’yok artık’ dedirtecek bir haberciliğe imza attı!
 
"Dehşete kapıldım" 
Fırat Aydınus’un eşinin avukatı olan Handan Bakbak, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol adlı spor programına açıklamalar yaptı.
 
Beyaz TV muhabirlerinin Fırat Aydınus’un evine gitmesi olayını "dehşete kapıldım" şeklinde yorumlayan Bakbak, "Yapılmaya çalışan gazetecilik amacını aşmıştır" dedi.

Programa bağlanarak yapılan eleştirilere cevap veren Bakbak, "Beyler hepinize iyi geceler diyerek selamlıyorum. Ben futbol programlarının izleyicisi değilim ama Fırat beyin eşini beni aradı ve bu programları izlemeye başladım. Ancak bu programları izleyerek dehşete kapıldım. Fırat Aydınus hakkında yapılan yayınlara hak değil. Şu ana kadar yüzlerce kırmızı kart gösterildi, hangi hakemin kapısına dayanıldı. O evin içerisinde 5 yaşında bir çocuk var. Herkesin özel hayatı var, sosyal yaşantısı var. Böyle bir yayıncılık anlayışı olamaz. Fırat beyin eşi bilinen bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor, kimin ne hakkı var da kendisini bu duruma sokabiliyor. Yapılan gazetecilik, amacından çıkmıştır. Kapıya gelen polise bile sen muhtar mısın deniyor, böyle bir şey olabilir mi. Fırat bey şu anda benim karşı tarafım ancak bu mesele şu anda bize zarar verecek. Fırat Aydınus’un evinin kapısında da Aydınus’un eşinin ismi yazıyor zaten. Bu habercilik anlayışını anlayamıyorum, kanala da muhabirlerinize de böyle bir durum yakışmıyor" dedi.