Gündem
30 Kas 2012 18:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

BEYAZ TV'DEN HABERCİLİK BAŞARISI; O KADIN İLK KEZ CANLI YAYINA ÇIKTI!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Muharrem İnce tarafından taciz edildiğini iddia eden Fatma Büyükkömürcü yaşadıklarını anlattı..

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce tarafından tacize uğradığını iddia eden Fatma Büyükkömürcü yaşadıklarını Beyaz Tv’de yayınlanan Dinç Tuncel’in yaptığı Moderatör programında anlattı..

Programa avukatıyla katılan Büyükkömürcü, 16 yaşındaki lise öğrencisi kızının bir sorunu için Meclis’e gittiği Muharrem İnce ile tanıştığını daha sonra kendisini devamlı aradığını ve birlikte olmak istediğini iddia etti..

İŞTE O AÇIKLAMALAR : VİDEO

"Bölge milletvekillerimiz ilgilenmeyince kızımın okulda yaşadığı tokat sorununu Muharrem İnce’ye anlattım, çözdü ama daha sonra hoş olmayan şeyler yaşandı.. Ben buraya çıkmaktan hoşnut değilim ama 3 yıldır yeteri kadar rencide edildim.. Bu adam (İnce) zeytinyağı gibi sürekli üste çıkıyor.. Bir kaç kez beni arayıp bir sıkıntım olup olmadığını sordu.. O dönem Alanya’ya tatile gitmiştim, aradı sordu ben de teşekkür ederim deyip kapattım.. Sonradan bana cinsel içerikli mesajlar attı.. Sabahın köründe örneğin 5’te arıyordu.. "Sarhoşum Yalova’dan geliyorum şu adresime gel" dedi.. Sanki ben onun elinin altında kötü bir iş yapan kadınmışım gibi davrandı.. Ben kendisine ’özür dile bu işi kapatalım" dedim o da bana "Benden 550 tane var" diyerek bana şantaj yaptı, şımardıkça şımardı ben de savcılığa başvurdum ve sağolsun savcı gereğini yaptı."

MEDYARADAR/ÖZEL