Televizyon
04 Ara 2012 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:27

BEYAZ TV'DEKİ PENİS KAVGASINA RTÜK'TEN AĞIR FATURA!

Habertürk yazarı Serdar Turgut'un ‘'Penis'' konulu yazıları ekrandan eleştirilince, Beyaz TV'ye 11 bin lira ceza geldi.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘’Dinamit’’ adlı programda Habertürk yazarı Serdar Turgut’un ‘’Penis’’ ile ilgili yazdığı yazıların eleştirilmesi, kanala 11 bin lira ceza getirdi.

28 Eylül gecesi yayınlanan ‘’Dinamit’’ adlı programda gazeteci Latif Şimşek, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli, Serdar Turgut’un köşe yazılarından şu örnekleri verdiler.

"Adam penis boyutundaki bir cetveli sayfasına koymuş. Dev penis sayfaya sığmıyor. Kuru fasulyenizi kaşıklarken masanızın ortasına aniden bir adet penis düştüğünde görmezden gelseniz olmaz. Elime eldiven takıp köpeğime mastürbasyon yaptım"

"Köylüler alaturka tuvaletin üstüne çömelirler, ondan sonra mandaları bile kıskandıracak şekilde tuvaletlerini ederler. Köylüler ile bizi ayrıştıran bir başka özellik de dışkılarımızın şeklidir’’

‘’Dağda bulamasam da, bir hücre oluşturup, şehri basıp Rojin’i dağa kaldırıverirdim olur biterdi. Düşünsenize, yıllarca dağda keyif hayatı süreceğim, dağa kaldırıp seks kölem haline getirdiğim Rojin ile yaşayacağım."

Programda Serdar Turgut için, ‘’Kadrolu penis yazarı, Aklı penisin ucunda. Bir yaştan sonra faaliyet kalmayınca, bunların diline vuruyor’’ denildi. RTÜK de bu sözleri, eleştiri sınırlarını aşan, küçük düşürücü ve aşağılayıcı bularak, Beyaz TV’ye 11 bin lira ceza verdi.