Polemik & Kulis
12 Haz 2020 17:12 Son Güncelleme: 12 Haz 2020 17:43

Beyaz TV'de 'Ertem Şener' krizi patladı! Yollar ayrılıyor mu?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in yönettiği Beyaz TV'de çalışanlar Ertem Şener ve ekibi yüzünden ayaklandı.

Medyaradar'ın Beyaz TV kulislerinden edindiği bilgiye göre, Beyaz TV Spor Müdürü görevi yapan, aynı zamanda Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarını sunan Ertem Şener ve ekibi pandemi döneminde işe gelmedikleri halde maaş almaya devam etti.

Bu durum Beyaz TV çalışanlarında huzursuzluğa neden oldu. Çalışanlar koronavirüs riskine rağmen kendilerinin işe gelmesine karşılık Ertem Şener ve ekibinin işe gelmeden maaş almaya devam etmesini kanalın Genel Müdürü Osman Gökçek'e şikayet etti.

Çalışanlar, “Ertem Şener koronavirüs nedeniyle işe gelmiyor ve buranın spor müdürü gözüküyor ama Youtube'da ve TV8'de çalışıyor. Üstüne ona maaş veriyorsunuz bu adaletsizlik değil mi" diyerek rahatsızlıklarını dile getirdi.

Youtube kanalında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu övmesinden dolayı Ertem Şener'i daha önce uyardığı öğrenilen Osman Gökçek'in bu yaşananların ardından ünlü sunucu ile yolları ayırmayı planladığı belirtiliyor.