Gündem
26 Nis 2012 10:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:34

BEYAZ TV'DE EMEKLİ ASTSUBAY TÜRK BAYRAĞI AÇTI, ORTALIK FENA KARIŞTI!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Sağduyu programında gergin anlar yaşandı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Sağduyu programında öyle gergin anlar yaşandı ki, emekli astsubay Ahmet Zengin’in sözlerine kızan akademisyen Prof. Dr.Doğu Ergil ve BDP milletvekili Sırrı Sakık canlı yayını terk etti.

"Terörle mücadelede yeni dönem"in konuşulduğu programda ortalık fena karıştı, önce programın stüdyodaki konuğu Doğu Ergil, daha sonra da programa telefonla bağlanan BDP milletvekili Sırrı Sakık canlı yayını terk etti.

SAKIK’IN OĞLUNUN JAGUAR’I VAR MI?

Sırrı Sakık’ın neden stüdyoda karşısına çıkmadığını soran emekli astsubay Ahmet Zengin, Sırrı Sakık’ın Jaguar marka lüks bir otomobile bindiğini öne sürerek ’Dağda olanlar zannediyor ki ayrı bir devlet kurulduğu zaman biz Jaguar’a bineceğiz, cebimiz para göreceğiz zannediyorlar. BDP’nin milletvekillerinin çocukları en lüks yerlerde okuyorlar. Geçtiğimiz günlerde doktorumuzu tokatlayan milletvekili de bir ağanın çocuğu ve Amerika’da eğitim almış.’ dedi.

’PKK’LILAR DİNSİZ’ DEDİ, DOĞU ERGİL PROGRAMI TERK ETTİ

Ahmet Zengin, BDP’lileri dinsiz ve imansız olarak tabir ederek ’PKK’nın içindekiler ateist, zerdüşt dinsiz ve Ermenidir. BDP milletvekillerinin içinde bir tane namaz kılan yok, bir tane oruç tutan yok. PKK bu kızları nasıl dağa kaldırıyor? Şimdi onu açıklayacağım ’ sözleri üzerine Prof.Dr. Doğu Ergil programı terk etti. ’Bu dil sokak dilidir’ diyen Doğu Ergil tüm ısrarlara rağmen canlı yayına dönmedi.

"ÖYLE BİR ARACIM VARSA HİBE EDERİM"

Telefonla programa bağlanan ve ilk cümlelerinde, programın diğer konuğu  Gazi Savaş Yücel’e geçmiş olsun dileklerini ileten Sırrı Sakık, Ahmet Zengin’in kendisi hakkındaki iddialarına da yanıt verdi.

Ne kendisinin ne de ailesinden bir bireyin Jaguar marka lüks otomobili olmadığını söyleyen Sakık ’Eğer öyle bir araç varsa hibe etmeye hazırım. Benim böyle bir aracım yok.’ dedi.

"KÜRDİSTAN’I MI İSTİYORSUNUZ?"

Canlı yayında Sırrı Sakık’a yönelik sözleri ile ortamı gerginleştiren Ahmet Zengin ’Siz GAP projesini ve oradaki petrolleri Kürtlere verilmesini ve oradaki valilerin seçimle gelerek Kürtlerin bir özerk bölgesini olmasını,dağdakilerin KCK’nın ve diğerlerinin affedilerek bu 20 milyon Kürtle Sevr’de yazan Kürdistan’ın kurulmasını istiyor musunuz? İstemiyor musunuz?’ şeklinde bir soru sorduSakık’a yöneltti.

YETMEDİ TÜRK BAYRAĞI AÇTI

BDP Milletvekili Sakık ise Ahmet Zengin’le bu tür bir tartışma içerisine girmeyeceğini ve kendisini muhatap almadığını ifade etti. Bu sözlere sinirlenen Zengin Türk bayrağını açarak ekranlardan gösterdi ve ’Bu bayrak sizin oradaki PKK’nın bayrağı mı?’ dedi. Sakık bu sözler üzerine telefonu kapatarak programı terk etti.

İŞTE O ANLAR