Polemik & Kulis
12 Ağu 2021 16:45 Son Güncelleme: 12 Ağu 2021 16:52

Beyaz TV’de dikkat çeken ayrılık! 11 yıldır ekran yüzüydü!

2010 yılından beri kanalda görev yapan güzel ekran yüzü ayrılık kararı aldı.

Osman Gökçek'in yönettiği Beyaz TV'de birçok haber ve program sunan deneyimli ekran yüzü Ferda Yıldırım, kanalla yollarını ayırdı.

11 yıldır kurum bünyesinde çalışan deneyimli sunucu ayrılığını sosyal medyadan yayınladığı paylaşımla duyurdu.

Güzel ekran yüzü paylaştığı açıklamada, “Vedalar hep zor olmuştur, tıpkı duyurduğum bu veda haberinde olduğu gibi. Belki de hayatımın en zor kararlarından birini aldım, 11 yıldır evim, ailem olarak gördüğüm beyaztv ile yolun sonuna geldik. Bilhassa bu duyuruyu kendim yapmak istedim zira konuyla ilgili yalan yanlış haber yapılmasını arzu etmem. Bu veda bütünüyle benim içimdeki değişim isteğiyle alakalıdır, aldığım kararın ardında ne bir kırgınlık ne bir küskünlük ne de herhangi bir olumsuzluk vardır. Bana 11 yıl boyunca beyaztv‘yi yuva kılan başta Osman Gökçek bey olmak üzere ve tüm can arkadaşlarıma (onlar kendilerini biliyor) ve de tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. 11 yıl önce başladığımız iyi niyetli bu hikayeyi bunca yılın sonunda Osman Gökçek bey ile yine iyi niyet ve kardeşlik hukuku çerçevesinde tamamlamak beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Çünkü kolay değil bunca yıl bir yerde olup, nasıl başladıysan öyle sonlandırmak, bunun da tek sebebi karşılıklı gösterdiğimiz özendi. Vedalar zor olsa da samimiyetle başlayan bir hikayenin samimiyetle, sorunsuz, sıkıntısız sonlanması elde kalan en güzel hediye” ifadelerini kullandı.

FERDA YILDIRIM KİMDİR?

28 Nisan 1977'de Ankara'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olan Ferda Yıldırım, Ankara İletişim Fakültesi Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikasına sahiptir. Radyoculuk kariyerinde Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi kanallarda çalışmıştır.

1999'da televizyonculuğa geçişi Kanal D ile olmuştur. Kanal D'nin ana haber bülteninin sunuculuğunu yapan Ferda Yıldırım, daha sonra Habertürk ve Cine5 kanallarında da aynı pozisyonda çalışmıştır. Beyaz TV'de de 10 sene boyunca ana haber sunuculuğu yapan Yıldırım, aynı kanalda "Her Açıdan" isimli televizyon programını sunmaya devam etmektedir. Bu program ile Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görülmüştür. 2018'de iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile evlenmiştir.