Medya
22 Ağu 2022 20:37 Son Güncelleme: 22 Ağu 2022 20:44

Beyaz TV spor servisinde yaprak dökümü! İki başarılı muhabir kanala veda etti

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında muhabirlik yapan iki isim kanala veda etti.

Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV’de ayrılık rüzgarları esiyor.

Geçtiğimiz günlerde spor müdürlüğüne Onur Yıldız’ın yerine yeniden Ertem Şener’in getirildiği kanalın spor bölümüne 2 isim veda etti.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında muhabir olarak görev yapan Buğra Korkut kanaldan ayrıldığını açıkladı.

11 yıldır Beyaz TV’de çalışan Buğra Korkut, ayrılık mesajında “Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki görevlerimden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Kanala veda eden bir diğer spor muhabiri ise Ertan Süzgün oldu. “10 yıldır çalıştığım Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki görevlerimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım” diyen Süzgün, ve mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Bu yolda desteklerini esirgemeyen başta Ertem Şener olmak üzere, Onur Yıldız ve Erkut Öztürk gibi beraber çalıştığım müdürlerime, Kanal yönetimine, tüm ekip arkadaşlarıma, yorumcularımız Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı’ya teşekkürlerimi sunuyorum.

Bana her zaman destek olan siz değerli takipçilerime de teşekkürlerimi sunuyorum.

En kısa sürede yeni projelerde görüşmek üzere

Saygılarımla”