Televizyon
21 Mar 2015 17:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Beyaz Show'da şaşırtan anlar! Ezgi Mola neden ağladı?

Beyaz Show'a konuk olan Ezgi Mola, canlı yayında ağladı. İşte geceye damga vuran o anlar...

Beyaz Show'a konuk olan Ezgi Mola, canlı yayında ağladı. Ezgi Mola, Beyazıt Öztürk'ün 'Şu anda ağlayabilir misin?' sorusuna 'Ağlarım tabi. Neden ağlamayayım?' dedikten sonra bir kaç saniye içinde gözünden yaşlar dökülmeeye başladı. Ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha canlı yayında da gösteren Ezgi Mola, stüdyodakilerden büyük alkış topladı.

Beyaz Show'a bu hafta 'Kocan Kadar Konuş' oyuncuları ve Bülent Serttaş konuk oldu. Kahkaha tufanı esen programa Ezgi Mola'nın ağladığı anlar damga vurdu.

Beyaz Show'da izleyenlere eğlence dolu bir gece yaşatılırken, konuklardan Murat Yıldırım'ın, Ezgi Mola'yı övmeye başlamasıyla kahkahaların yerini gözyaşı aldı. Yaşanan bu durumun çıkış noktası ise tabiki Beyazıt Öztürk oldu.

Oyunculuğu ve kişiliği açısından övgülere boğduğu konuğu Ezgi Mola'nın ağlama konusundaki başarısını izleyenlerle paylaşmak isteyen Beyazıt Öztürk, Ezgi Mola'ya 'Şu anda ağlayabilir misin?' diye sorunca programda ilginç anlar yaşandı. Beyazıt Öztürk'ün sorusuna; 'Ağlarım tabi. Neden ağlamayayım?' cevabını verdikten sonra bir kaç saniye içinde gözünden yaşlar dökülmeye başlayan başarılı oyuncu, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Akan gözyaşlarının ardından; 'Oynadığım karakter ikna ediyor beni. Bu sayede çok rahat ağlıyorum. Beni ağlarken de kimse görmedi televizyonda durduk yere. Geliyor vallahi... Şimdi, 'Bu kız niye böyle birşey yapıyor? Şizofren mi?' diyeceksiniz. Ben şu an sadece şunu düşünüyorum, Allahım, ne mutlu bana ki, 16 yıldır bu işi yapıyorum. Sadece bugünler için, bunu paylaşabilmek için, bunu konuşup, daha güzelini yapabilelim diye yapıyorum. Gerçekten.' açıklamasını yapan güzel oyuncu Ezgi Mola, ustalığı ve saygılı duruşuyla da bir kez daha ekran başındakilerin takdirini topladı.

İşte Ezgi Mola'nın saniyeler içinde ağladığı o anlar...