Televizyon
24 Eki 2015 16:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:07

Beyaz Show'da "İrem Derici'yi makyajsız görenlerin dramı" olay oldu!

Dün gece Beyaz Show'da "İrem Derici'yi makyajsız görenlerin dramı" videosu yayınlandı.

Yeni sezona dün gece bomba gibi giren Beyaz Show İrem Derici'nin makyajsız halini görenlerin dramı videosu ile sosyal medyaya damga vurdu. İrem Derici'ye sürpriz yapan Beyazıt Öztürk esprileriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show yeni sezon ilk bölümüyle çok konuşuldu. İlk programa pop müziğin yeni nesil starlarından İrem Derici de konuk oldu.

Beyaz sevilen sanatçıya bir sürpriz hazırlayarak İrem Derici'nin önce makyajsız pasaport fotoğraflarını yayınladı, daha sonra da "İrem Derici'yi makyajsız görenlerin dramı" skecini yayınladı.

İrem Derici, pasaportundaki makyajsız hallerini eşine evlilik kararı aldıktan 6 ay sonra gösterebildiğini söyledi.

Programda en büyük değişiklik Beyaz Show yeni sezon açılış müziği oldu. 20’nci senesine özel hazırlanan yeni sezon müziğini programın sunuculuğunu yapan Beyazıt Öztürk seslendiriyor. Türkiye'nin en beğenilen programı olan Beyaz Show yine harikalar yaratacağa benziyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmak konusunda iddialı olduğunu kanıtlayan Beyaz Show, yine tutkuyla izlenecek gibi.



Haftalardır terör olayları nedeniyle ertelenen Beyaz Show’da dün gece kahkahalar havada uçuştu.

Beyaz Show yeni sezonda Güneş’in Kızları dizisinden Tolga Sarıtaş’ın rol arkadaşı Hande Erçel taklidi hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri kahkahaya boğdu.