Televizyon
07 Ara 2013 09:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Beyaz Show kırdı geçirdi; Efsane sahne bir kez daha tekrarlandı!

Beyaz Show'a konuk olan Emel Sayın'ın meşhur halıyla kaçırılma sahnesi canlandırıldı.

Kanal D'de yayınlanan sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı talk- show programı Beyaz Show'a bu hafta; Türk Sanat Müziği'nin dev isimlerinden Emel Sayın, 'Düğün Dernek' filminin başrol oyuncuları; Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile Türk sinemasının duayen isimlerinden Rasim Öztekin konuk olarak katıldı.
 
Beyaz Emel Sayın'ın şarkısını dinledikten sonra Emel Sayın diye bir şey var, bende ve herkeste heyecan yaratıyor dedi. Sahnede Emel Sayın 'ne söylesek diye sorunca' seyirciler hep bir ağızdan Mavi Boncuk diye cevap verdi. Bunun üzerine Beyaz 'Helal olsun lan size. Bu kadar mı tesadüf olur. Hepinizin evinize gidip teker söylesek bunu söyleyin desek ancak bu kadar olurdu' diye konuştu. 
 
Daha sonra Emel Sayın'ın baş rolünü paylaştığı Münir Özkul, Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Tarık Akan'ın oynadığı Mavi Boncuk filmindeki halıyla kaçırılma sahnesinin orjinal hali ekrana getirildi. Ardından filmin sözlerini ve oyuncularını kendince değiştiren Beyaz kendine bir ekip kurdu. Daha sonra Beyaz, Emel Sayın'ı kaçırmak için harekete geçti. Günümüze uyarlanan kaçırma sahnesindeki diyaloglar hem izleyicileri hem de Emel Sayın'ı gülmekten kırdı geçirdi.

İŞTE O EFSANE SAHNE : VİDEO