Beyaz perdede hareketli hafta: İşte vizyonda yer alacak filmler

Sinemaseverler 16 Eylül Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler.

Beyaz perdede hareketli hafta: İşte vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 1

104 dakikalık bir romantik komedi filmi olan Cennete Bilet (Ticket to Paradise), evlenmek üzere olan kızlarına mani olmak için birbirileri arasındaki anlaşmazlıkları arkalarında bırakarak, birlikte hareket eden boşanmış bir çiftin hikâyesini anlatıyor. George Clooney, Kaitlyn Dever ve Julia Roberts’in başrollerde olduğu filmin yönetmeni ise Ol Parker.

18
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 2

Akira Toriyama tarafından 1984 yılında manga olarak başlayan Dragon Ball fenomeninin yeni animasyon sinema filmi olan Dragon Ball Super: Super Hero, Goku'nun geçmişinde karşı karşıya geldiği Red Ribbon Army'nin yarattığı iki yeni androide karşı verilen savaşı konu ediniyor. Sony Pictures stüdyo tarafından yapılan aksiyon-macera türündeki bu yapımın yönetmen koltuğunda ise Tetsuro Kodama oturuyor.

28
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 3

Korku türünde 96 dakikalık bir film olan Cann, Üniversite sınavına hazırlanan Beren’in, kamp dönüşü aniden hastalanmasını anlatıyor. Beren’in üvey annesi Nurdan ise Beren’e iyi geleceğini düşünerek abisi Doğu’yu yanlarına çağırıyor. Ancak ailenin hayatını derinden etkileyecek olayların bir anda başlıyor. Çünkü Beren hasta değildir, ona yapılan büyünün etkisiyle psikolojik ve fiziksel olarak hastalanmıştır. Beren’e cinlerin kadim ataları olan Cann cinleri musallat olmuştur. İzleyicilere korku dolu anlar sunan filmin yönetmen koktuğunda ise Eren Ergin oturuyor.

38
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 4

Senaryosu Ebru Erten tarafından yazılan ve yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın yaptığı yerli Romantik Komedi filmi olan Burçlar, bir iş insanı olan Burcu'nun, düşkün olduğu astrolojinin hayatına etkilerini deneyimlemesini konu ediniyor. Başarılı bir iş insanı olan Burcu’yu etkilemek isteyen Sinan, Burç masasında çeşitli planlar yapıyor fakat ‘’Burçlar Masası’’ bu planların gerçekleşmesine izin vermiyor. Filmin başrollerinde ise Ferman Akgül, Ali Ersan Duru ve Gözde Mutluer bulunuyor.

48