Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler

Sinemaseverler 19 Ağustos Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler.

Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 1

Bir sinemada tesadüf eseri tanışan 2 erkek olan Benigno ve Marco, 2. bir tesadüf sonucu bir hastanede karşılaşacaktır. Beningo burada çalışan bir sağlık görevlisi, kız arkadaşı Lydia ise komada yatmakta olan birisidir. Marco ise Alicia isimli sevgilisi bir boğa yarışında ağır yara almış ona destek olmak için hastanede bulunmaktadır.

18
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 2

Film, mistik bir kitabın peşine düşen bir gencin yaşadıklarını konu ediyor. Soner, 1820 yılında Yahya adıyla yaşadığını iddia eden genç bir adamdır. Gizemli bir kitabı aramaya koyulan Soner, bunun İzmir'den İstanbul'a doğru yola koyulur. Gizemli güçlerin korumasında olan kitabı bulmak için zorlu bir maceraya atılan Soner, kendisini beklenmedik olayların içinde bulur.

28
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 3

NikitaArgunov tarafından yönetilen Rus bilim kurgu aksiyon filmi Koma (The Coma), bir kaza sonrası bildiğinden çok daha garip ve farklı bir dünyada gözlerini açan bir mimarın "gerçek" dünyaya dönme çabasını konu ediniyor. Filmde, genç ve yetenekli mimarın distopik dünyaya hapsolup yeni dünyanın yasalarını anlamaya çalışırken yanında getirdiği anılarla tüm düzenin bozulmasına sebep olması anlatılıyor.

38
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 4

Ekrem Düzgünoğlu’nun yönettiği korku filmi İnn-i Cin Mişna, cinlerle geçmişi olan Münire'nin, tekrar cinlerle irtibata geçmesiyle yer aldığı tiyatro ekibini de kapsayan olaylar silsilesini konu ediniyor.

48