Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta gidebileceğiniz filmler

Sinemaseverler 26 Temmuz Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler.

Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta gidebileceğiniz filmler - Sayfa 1

Gökhan Arı’nın yönettiği korku filmi Alem-i Cin 3: Salgın, 1960 yılında Selim hoca tarafından cin salgınını durdurmak için yapılan kilit taşının kırılmasıyla, Alem-i Cin kapısının yeniden açılışını konu alıyor. Filmde, sırrın son sahibi Sefa Hoca’nın Alem-i Cin'in kapısını tekrar kapatmak için amansız bir mücadeleye girmesi anlatılıyor.

16
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta gidebileceğiniz filmler - Sayfa 2

Yönetmen koltuğunda Castille Landon’un oturduğu After: Mutluluk (After Ever Happy), dram türündeki AFTER serisinin dördüncü filmi olarak vizyona giriyor. Louise Lombard, Hero Fiennes Tiffin ve Josephine Langford’un başrollerini paylaştığı Anna Todd'un en çok satan kitabından uyarlanan film, ilişkilerinin dönüm noktasında olan Tessa ve Hardin'in hikayesini konu ediniyor.

26
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta gidebileceğiniz filmler - Sayfa 3

Giga Agladze’nin yönettiği bir dram filmi olan İllüzyon (The Other Me), bir mimara nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konulmasını anlatıyor. Mimar, bu hastalık sayesinde insanların gerçek kimliklerini görmeye başlıyor. Gerçeküstü bir hayal dünyasında geçen film, mimarın gördükleri dayanılmaz hale geldikçe, gizemli bir kadına âşık olmasını ve kendi kimliğiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmesini ele alıyor.

36
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta gidebileceğiniz filmler - Sayfa 4

Michael Sirow, Ashley Greene ve Bruce Willis’in başrollerini paylaştığı Son Çıkmaz (Wrong Place), yönetmenliğini Mike Burns’ın yaptığı harika bir aksiyon filmi. Filmde, Jake isimli bir çocuğun, babasını hapis cezasından kurtarmak için eski bir şerif olan Frank’i ortadan kaldırmaya çalışması anlatılıyor.

46