Kültür Sanat
25 Tem 2023 15:29 Son Güncelleme: 25 Tem 2023 15:33

Beterböcek 2 çekimi, hırsızlık yüzünden sekteye uğradı

Beterböcek 2'nin setinde şaşırtan olay... Orijinal adı Beetlejuice olan filmin çalışmaları, setten çalınan heykel yüzünden sekteye uğradı.

1988 yılında beyaz perdeye yansıyan Beetlejuice yani Beterböcek, seneler sonra ikinci filmiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak film setinde yaşanan olay çalışmaları biraz aksatmış olabilir.

Beetlejuice 2’nin Vermont’taki film seti hırsızlığa uğradı. Vermont Eyalet Polisi, setten çalınan heykel parçasının fotoğraflarının yer aldığı bir gönderi paylaştı. Polis, filme de atıfta bulunarak esprili bir mesaj yazdı:

“Bu çalıntı heykelin adını üç kez söylemeye çalıştık ama geri dönmedi! E. Corinth’teki Beetlejuice 2 setinden 150 kiloluk bu heykelin, tepesinde balkabağı dekorasyonu olan bir elektrik direğiyle birlikte çalınmasını araştırıyoruz.”

Polis, halktan hırsızlıkla ilgili herhangi bir bilgi için kendilerini aramasını istedi.

6 Eylül 2024’te vizyona girmesi planlanan ancak WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle vizyon tarihi değişebilecek olan Beetlejuice 2’nin yönetmen koltuğunda ise yine Tim Burton oturuyor.

İlk filmden Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara rol alırken ayrıca Wednesday ile yıldızı parlayan genç oyuncu Jenna Ortega ile Willem Dafoe ve Justin Theroux da kadroda yer alıyor.