Gündem
12 Kas 2020 14:04 Son Güncelleme: 12 Kas 2020 14:08

Beştepe'de sürpriz ziyaret! Melih Gökçek geri mi dönüyor?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı'nda bir araya geldi. Beştepe'deki görüşmenin ardından sosyal medyada "Gökçek'e yeni bir görev mi verilecek?" sorusu gündeme geldi.

Geçen hafta sonu Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alındı ve yerine Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal atandı. Bu atamanın hemen ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istedi. Albayrak'ın görevden ayrılmasından sonra Lütfi Elvan yeni Hazine ve Maliye Bakanı olarak atandı. Bu iki değişikliğin ardından bazı kurum ve bakanlıklarda da atamalar ve değişimler yaşandı.

Öte yandan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala da AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildi.

MELİH GÖKÇEK'E YENİ BİR GÖREV Mİ VERİLECEK?
Bu atama ve değişimler sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan bir araya geldi. Görüşmenin henüz neden gerçekleştiği bilinmezken, yaşanan değişiklikler sonrası Melih Gökçek'e de yeni bir görev verilebileceği durumu akıllara geldi.

GÖKÇEK'TEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gökçek, "Akşam üzeri sayın Cumhurbaşkanı'mı ziyaret ettim" ifadelerine yer verdi.