Gündem
26 Mayıs 2017 15:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:43

“Best of Dijital” yarışmasında dijitalin en iyileri seçildi!

Dijital dünyanın en iyileri “Best of Dijital” ödüllerinde belirlendi.

Oylama sonucu 15 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu “Best of Dijital” ödül töreni Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşti. Sosyal medya fenomeni PUCCA, Atakan Özyurt, BAHO ve son dönemde adından sıkça söz ettiren Fİ dizisi kendi kategorilerinde ödüllerini alan isimler arasında yer alıyor.

Hızla gelişen ve değişen iletişim teknolojileriyle birlikte bizlerin de aktif olarak kullandığı iletişim mecraları değişiyor. Trendlerimiz çağa ayak uydurarak gitgide dijitalleşiyor. Günümüzün büyük birçoğunu içerisinde geçirdiğimiz, 4. Sanayi Devrimi olarak nitelendirilen dijital dünyanın binlerce oyuncusunun arasından tabi ki sıyrılarak herkesin beğenisini kazanmış projeler, girişimciler ve kullanıcılar mevcut.

Şişli Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşen Best Of Dijital ödüllerinde, bankacılıktan medyaya, eğlenceden sosyal sorumluluğa kadar birçok farklı alanda giderek büyüyen dijital yatırımların en başarılarını bizzat kullanıcılar tarafından seçtiği bir ödül töreni olarak doğdu ve gerçekleşti. Sosyal medya fenomeni PUCCA, Atakan Özyurt, BAHO ve son dönemde adından sıkça söz ettiren Fİ dizisi kendi kategorilerinde ödüllerini aldı. Best Of Dijital ödülleri genel koordinatörü Adem Metan; “Yedi gün süren oylama sürecinde www.bestofdijital.com’u toplamda 234.678 kişi ziyaret etti ve oy kullandı. Bu sonuçlar aslında reklam verenler içinde büyük bir veri ilerleyen yıllarda reklam bütçelerinin bu piyasada ne denli rol oynayacağını ön görebiliyoruz.” ifadesini kullandı.

Best Of Dijital kazananların listesi;
Yılın En İyi Facebook Fenomeni / BAHO
Yılın En İyi Twitter Fenomeni / PUCCA
Yılın En İyi Dijital haber platformu / Onedio
Yılın En İyi Mobil Uygulaması / Getir
Yılın En İyi Dijital TV Platformu / BluTV
Yılın En İyi Dijital kampanyası / Filli Boya #AncaBeraber
Yılın En İyi Toplumsal Projesi / İbbWiFİ
Yılın En İyi Youtube Kanalı / Kafalar
Yılın En İyi Instagram Fenomeni / Atakan Özyurt
Yılın En İyi Dijital Alış Veriş Platformu / hepsiburada.com
Yılın En İyi Müzik Platformu / Fizy
Yılın En İyi Mobil Bankası / Ziraat Mobil
Yılın En İyi İnternet Dizisi / Fİ
Yılın En İyi Radyo Platformu / PowerAPP