Spor
15 Eyl 2023 20:55 Son Güncelleme: 15 Eyl 2023 21:27

Beşiktaş’tan transferde son gün bombası!

Trendyol Süper Lig’de 2023-24 sezonu transfer döneminin son gününde Beşiktaş’ta, serbest statüde olan Portekizli orta saha oyuncusu Xeka’yı ikna etmek için vatandaşları Gedson Fernandes ve Ricardo Quaresma’nın devreye girdiği iddia edildi.

Süper Lig’de 2023-2024 sezonu transfer döneminin son saatlerinde gelişmeler ardı ardına geliyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in isteği üzerine siyah-beyazlıların, oyunu çift yönlü oynayabilen Xeka’nın transferi için gaza bastığı iddia edildi. Portekizli futbolcunun transferi için vatandaşları Gedson Fernandes ve Ricardo Quaresma’dan da destek alındığı öne sürüldü.

GEDSON VE QUARESMA DEVREDE

Fanatik’in haberine göre Beşiktaş, 28 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Xeka’yı transferin son gününde kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı ekibin oyunu çift yönlü oynayabilen Xeka’nın transferi için tüm şartlarını zorladığı ifade edilirken; Portekizli futbolcunun vatandaşı olan Gedson Fernandes ve Ricardo Quaresma’dan da temas kurmaları istendi. Ayrıca haberde, Xeka’nın transferinde en istekli kulübün Beşiktaş olduğu belirtildi.

SON DAKİKAYA KADAR BASTIRILACAK

Teknik ekibin de orta sahanın her bölgesinde oynaması sebebiyle transferini istediği Xeka için Beşiktaş, son dakikaya kadar şartlarını zorlayacak. Siyah-beyazlılar, halen kulüpte forma giyen Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal’ı da 2021-22 sezonu transfer döneminin son saatlerinde kadrosuna dahil etmişti.