Spor
25 Mayıs 2023 18:38 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2023 18:45

Beşiktaş'tan rakiplerini kızdıracak ilginç karar!

TFF'nin, Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarıyla ilgili verdiği karara ısrarla karşı çıkan Beşiktaş yönetimi sezon sonunda şampiyonluk kutlaması yapmaya karar verdi.

6 Şubat'ta ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, ligden çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK'nın rakiplerine üçer puan verilmesi kararını almıştı.

Kararın verildiği günden bu yana söylemlerini ve itirazlarını sürdüren Beşiktaş'ta son olarak Asbaşkan Emre Kocadağ, ''Lig bittiğinde, mevcut şekilde tescil edilmemesini isteyeceğiz. Bununla ilgili resmi başvuruda bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Konuyu FIFA ve UEFA'ya taşıyacak olan Beşiktaş sezon sonunda taraftarlarını heyecanlandıracak bir karar aldı. Ortaya atılan iddiaya göre siyah-beyazlı ekip lig bittiğinde şampiyonluk kutlamasına çıkacak.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A KARŞI AVERAJDA ÜSTÜN

"TFF doğru olanı yapıp Hatayspor ve Gaziantep FK'nın bütün maçlarını geçersiz saysaydı, ligin lideri bizdik. Üstelik hem Galatasaray'a hem Fenerbahçe'ye ikili averajda üstün olduğumuz için şampiyon biz olacaktık" diyen siyah-beyazlıların lig bitiminde şampiyon olmuş gibi bir kutlama yapacağı öğrenildi.