Spor
31 Oca 2024 00:47 Son Güncelleme: 31 Oca 2024 00:49

Beşiktaş'tan James Rodriguez harekatı

Beşiktaş, kariyerini Sao Paulo'da sürdüren Kolombiyalı yıldız futbolcu James Rodriguez'in menajerleriyle transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Beşiktaş devre arasında kadrosunu güçlendirebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlıların hücum hattını dünyaca ünlü bir isimle takviye edebileceği iddia edildi.

Brezilya basınından Globo'nun haberine göre; Beşiktaş, James Rodriguez ile ilgileniyor.

Haberde Beşiktaş'ın Kolombiyalı futbolcunun menajerleriyle geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

32 yaşındaki futbolcunun temsilcileriyle görüşme yapıldığı fakat oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo'ya henüz bir teklif yapılmadığı ifade edildi.

James Rodriguez'in geçtiğimiz ağustos ayında transfer olduğu Sao Paulo'da beklentileri karşılayamadığı ve Brezilya ekibinin Paulista Şampiyonası'ndaki kadrosuna da isminin henüz eklenmediği hatırlatıldı.

Haziran 2025'e kadar sürecek kontratı bulunmasına rağmen James Rodiguez'in takımdaki geleceğine dair şüpheli ifadeler kullandığı belirtildi.

Kolombiyalı yıldızın kulübün kendisine ödeme konusunda borçlu olması ve fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.

James Rodriguez, Sao Paulo formasıyla çıktığı 14 karşılaşmada 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

James Rodriguez kariyeri boyunca Real Madrid, Bayern Münih, Porto, Monaco, Everton gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giydi.