Spor
10 Eki 2023 21:17 Son Güncelleme: 10 Eki 2023 21:21

Beşiktaş'tan dikkat çeken Burak Yılmaz kararı

Beşiktaş yönetimi Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar futbol takımının başında Burak Yılmaz'ın olacağını açıkladı. Yılmaz, "Başkanımız yarın gelip 'Burak teşekkür ederiz' dediği zaman kalkar, sarılır vedalaşırım ve gönül koymadan giderim. Benim her tercihe saygım sonsuzdur" demişti.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in istifası sonrası, yardımcı antrenör Burak Yılmaz takımın başına geçerek son oynanan lig maçında da görev yaptı. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar futbol takımının başında Burak Yılmaz'ın olacağı açıklandı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Siyah-beyazlı kulüpten akşam saatlerinde yapılan teknik direktör açıklamasında, "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir" denildi.

BEŞİKTAŞ'TA DEVAM EDECEK Mİ?

Burak Yılmaz, İstanbulspor maçının ardından Beşiktaş'taki görev süresi ile ilgili olarak ise şunları kaydetti: "Başkanımız yarın gelip 'Burak teşekkür ederiz' dediği zaman kalkar, sarılır vedalaşırım ve gönül koymadan giderim. Benim her tercihe saygım sonsuzdur. Bugün böyle bir tercih oldu. Uzun vadeli bir şey konuşmadık. Bu maçtan sonra her şeyin konuşulabileceğini düşünüyorum. Şu anda 1 günlük verildi bu görev. 2-3 gündür layıkıyla yaptığını düşünüyorum. 1 aysa 1 ay, 1 seneyse 1 sene hiç problem yok. Kontratla alakalı, ne kadar kalmakla alakalı en ufak soru işareti yok. Ne kadar derlerse buradayım, 'git' dediklerinde giderim."