Spor
05 Kas 2023 22:33 Son Güncelleme: 05 Kas 2023 22:59

Beşiktaş'ta yeni kriz! Futbolcular birbirine girdi

Beşiktaş’ın Antalyaspor’a deplasmanda 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Burak Yılmaz, Eric Bailly’i devre arasında oyundan alma sebebini açıkladı.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor’un konuğu oldu.

İlk devreyi 1-0 önde kapatan siyah-beyazlıların sahadan 3-2 yenilgiyle ayrıldığı karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Fildişi Sahilli stoperi Eric Bailly ve Tayfur Bingöl arasında yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“KİMSE OYUNCUMUN YAKASINA YAPIŞAMAZ”

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Burak Yılmaz, şunları kaydetti: “Beşiktaş forması benim için her şeyden daha değerli. 3 puan umurumda değil. Önemli olan Beşiktaş’tır. Terbiyesizlik yapandan Beşiktaş formasını alırım. Teknik direktörlük kariyerim hiç önemli değil. Bizim ülkemize gelip, bizim oyuncumuza saygısızlık yapanı asla kabul etmeyeceğim. Bailly’i, Tayfur ile yaşadığından dolayı oyundan aldım. Benim oyuncumun yakasına yapışamazsın.”

“İKİ DEVRE BAMBAŞKA; SİYAHLA BEYAZ”

“İlk yarı ikinci yarı bambaşka. Siyahla beyaz. İlk yarıdan sonra tamamen istediğimiz her şeyin olduğu, planımızın tuttuğu bir maçtı. İkinci devre biz de anlamadık neden böyle olduğunu. Bir sorumlusu varsa benim. Arkadaşları ben tercih ediyorum. Ben oynatıyorum. Biz de anlamadık neden böyle oldu. Bir sürü problem, sıkıntı var. Çözmeye çalışacağız.”

“FORMAYI ELLERİM TİTREYEREK VERİYORUM”

“Söylemek istediğim çok şey var. Ben hiç kimseden bir şey istemedim. Başkanımızın, yönetimimizin aldığı kararla elimi taşın altına koyup geldim. Bu da sonuna kadar. Bana teşekkür edilirse ben de teşekkür ederim. Elimden geleni veriyorum. Beşiktaş forması benim için çok değerli, çok değerli! Galibiyetten daha değerli. Ellerim titreyerek veriyorum ben o formayı…”

“BAILLY’NİN SAKATLIĞI YOK; BEN ÇIKARDIM”

“Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun! Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk-yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim.”