Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çifte gözaltı

İstanbul'un göbeğinde kimseye aldırış etmeden arabanın üstünde sevişen ikili büyük tepki çekmişti! Bebek'teki skandalın ardından Beşiktaş'ta yağmurun altında görüntülenen çift gözaltına alındı. Otel sahibi olduğu belirlenen A.E.K'nın iki suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Z.S ise oyuncu çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çifte gözaltı - Sayfa 1

Beşiktaş'taki skandal olayın ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 11 Haziran'da sabaha karşı Beşiktaş'ın Dikilitaş Mahallesi'nde gerçekleşen olayda A.E.K ile Z.S birlikte olmuştu. Sokak ortasında arabanın üstünde cinsel birliktelik yaşayan ikili gelen tepkilere hakaretle karşılık vermişti.

15
Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çifte gözaltı - Sayfa 2

Geçtiğimiz akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde ilişkiye girmişti.

25
Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çifte gözaltı - Sayfa 3

GELEN TEPKİYE CEVAP VERMİŞTİ!

Önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde ilişkiye girmiş, tepki gösteren bir kişi “otele gidin evinize gidin” sözlerine de “Sanane lan” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.

35
Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çifte gözaltı - Sayfa 4

BEŞİKTAŞ'TA YAĞMUR ALTINDA BİRLİKTE OLDULAR! SKANDALIN KAHRAMANLARI GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyaya tartışma yaratan görüntülerin ardından emniyet harekete geçti. Olay ile ilgili otel işletmecisi olduğu tespit edilen A.E.K ve oyuncu olduğu saptanan Z. S. gözaltına alındı.

45