Spor
09 Oca 2023 11:42 Son Güncelleme: 09 Oca 2023 11:46

Beşiktaş’ta şok Wout Weghorst gelişmesi

Beşiktaş ile Hollandalı golcü Wout Weghorst arasında ayrılık pazarlıkları başladı. Wout Weghorst'u kalmaya ikna etmeye çalışan siyah-beyazlı idareciler, diğer yandan da çıkış formülü arıyor.

Wout Weghorst yol ayrımında, Kasımpaşa'ya attığı golden sonra taraftara ‘Bye bye' demesiyle ayyuka çıktı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Golcü arayan ‘Kırmızı Şeytanlar' lakaplı Manchester United'ın Dünya Kupası'nda sükse yapan Weghorst'u, kontratının bulunduğu Burnley'den istediği belirlendi. Ve taraflar arasında pazarlık başladı. Weghorst, Beşiktaşlı idarecilere Manchester United fırsatını anlattı, ayrılığa izin verilmesini istedi.

GÖRÜŞME YAPILDI
Siyah-beyazlı kurmaylar ise bir yandan oyuncuyu kalmaya ikna etmeye çalışırken diğer taraftan da Burnley'den resmi bir teklif bekliyor. Çünkü Hollandalının Beşiktaş'la sezon sonuna kadar kontratı bulunuyor.

Beşiktaş yönetimi ile oyuncunun menajeri Simon Cziommer bir araya gelerek ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Simon Cziommer, Wout Weghorst’un Manchester United’a transfer olmak istediğini yönetime iletti. Görüşme sonrası tesislerden ayrılan Simon Cziommer’e beklentiler iletildi.

İŞTE FORMÜLLER
Burnley'den, Manchester United'ın ödeyeceği bonservisin bir bölümünü isteyecek.
Weghorst'un 2.8 milyon Euro'luk garanti ücretinin kalanı Manchester United'dan istenecek.
Al Nasr'dan ayrılacak eski golcüsü Aboubakar ile görüşecek Beşiktaş yönetimi, anlaşma sağlarsa Weghorst'un ayrılığına yeşil ışık yakacak.
Weghorst ikna edilecek ve Hollandalı sezonu Beşiktaş'ta tamamlayacak.