Magazin
20 Mayıs 2021 10:50 Son Güncelleme: 20 Mayıs 2021 10:54

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında Murat Boz'a playback şoku!

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda şampiyon olan Beşiktaş, Vodafone Park'ta düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Törende sahne alan Murat Boz, playback yaparak şarkısını söylerken beklenmedik bir olayla karşılaştı. Ünlü şarkıcı, sesin bir anda kesilmesi üzerine ne yapacağını şaşırdı.

Boğaz’dan gelerek Vodafone Park’a ulaşan kara kartalların şampiyonluk kutlamaları dün saat 19.03’te başladı. Hem lig şampiyonluğunu hem de Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş, Vodafone Park’ta gerçekleştirilen törenle kupasına kavuştu.

Törende Mustafa Sandal, Murat Boz, Hayko Cepkin, Eypio, Ömür Gedik, Aynur Aydın, Reynmen ve Gökhan Tepe gibi ünlü isimler sahne aldı.

PLAYBACK KAPANDI 

Murat Boz'un sahne aldığı sırada ise beklenmedik bir olay gerçekleşti. Boz, playback yaparken ses birden kesildi. Şarkısına devam etmek isteyen şarkıcı, orkestra olmadığı için zor anlar yaşadı.

TEPKİSİ GÜLÜMSETTİ 

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü popçunun, ses kısıldıktan sonraki tepkisi izleyenleri gülümsetti. Şarkıcının o anları sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

YANLIŞ ANONS 

Öte yandan Murat Boz, sahneye çıkarken adı yanlış anons edildi. Mustafa Sandal olarak anons edilen şarkıcı, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda "Top oynarım. İyi de bir Mustafa Sandal'ımdır" ifadelerini kullanarak durumu ti'ye aldı.