Spor
24 Eyl 2023 20:29 Son Güncelleme: 24 Eyl 2023 20:32

Beşiktaş taraftarı Jean Onana'ya ateş püskürdü

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş'ta kadroda olmayan Jean Onana'nın, eski takımı Lens'in maçını izlemesi ve maç fotoğrafını sosyal medyadan paylaşması taraftarın büyük tepkisini çekti.

Beşiktaş'ın kadrosuna büyük umutlarla kattığı ancak şu ana kadar gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Jean Onana'ya taraftarın tepkisi günden güne artarak devam ediyor.

Yaz transfer döneminde Fransız ekibi Lens'ten transfer edilen ancak süre bulduğu maçlarda Şenol Güneş'in gözüne bir türlü giremeyen Jean Onana'nın paylaşımına siyah-beyazlı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş-Kayserispor maçının başlamasına kısa bir süre Jean Onana eski takımı Lens'in oynadığı maçı izledi ve bu fotoğrafı Instagram'da paylaşınca taraftarların dikkatini çekti.

GELDİĞİ GİBİ TAKIMDAN GÖNDERİLMEK İSTENDİ

2027 yılına kadar Beşiktaş'a imza atan Jean Onana geçtiğimiz günlerde Genoa'ya kiralık olarak önerilmişti ancak İtalyan kulübü bu teklifi geri çevirmişti. Jean Onana görev aldığı 6 maçta 109 dakika sahada kalırken ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Tirana'ya karşı oynanan maçta asist yaptı.