Spor
15 Kas 2023 00:24 Son Güncelleme: 15 Kas 2023 00:26

Beşiktaş Sicil Kurulu üyesi açıkladı: Burak Yılmaz'ı bekleyen tehlike!

Beşiktaş'ta görevinden istifa ettikten sonra yaptığı açıklamalar büyük ses getiren Burak Yılmaz'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Şenol Güneş'in istifasının ardından Beşiktaş'ta teknik sorumluluk görevine getirilen Burak Yılmaz, siyah-beyazlılardan istifa ettikten sonra suskunluğunu bozdu. Milliyet'ten Attila Gökçe'ye konuşan Burak Yılmaz'ın açıklamaları kamuoyunda büyük yankı uyandırırken Beşiktaş cephesinin tepkisini çekti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, Burak Yılmaz'ın siyah-beyazlı kulüpteki genel kurul üyeliği ile ilgili harekete geçtiklerini dile getirdi. Gizem Uslu Akın açıklamasında, "Burak Yılmaz'ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş Üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. İlk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Beşiktaş taraftarları da Burak Yılmaz'la ilgili kulübe çağrıda bulundu. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması için sosyal medyada gündem oluşturuldu.

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş'ta teknik sorumluluk görevinden istifa eden Burak Yılmaz, Milliyet'e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Futbolcuların isteksizliğine dikkat çeken Burak Yılmaz, "Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafetaryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı" diye konuşmuştu.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'la ilgili çarpıcı bir iddiada bulunan Burak Yılmaz, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum..." ifadelerini kullanmıştı.

Burak Yılmaz son olarak, "Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım. Ancak gücüme giden şeyler de var: Sayın Başkan'la konuşurken sıra para hesabına gelince Beşiktaş'la böyle bir alışverişe girmeyeceğimi söyledim. Ama Hırvat yardımcılarım için hak ettikleri ödemenin yapılmasını rica ettim. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Özetle içten içe 'Keşke gelmeseydim' diyorum ama, Beşiktaş'tan kaçamazdım" demişti. (Sporx)