Spor
25 Ara 2022 18:25 Son Güncelleme: 25 Ara 2022 18:50

Beşiktaş, geriye düştüğü maçta Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Gaziantep FK 71'de Figueiredo ile öne geçti. Beşiktaş'ta 86. dakikada sahneye çıkan Weghorts, takımının ilk isabetli şutu olarak kayda geçen kafa golüyle puanı kurtardı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Antep'te oynanan karşılaşma 1--1'lik eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmada yaşanan pozisyonlardan çok N'Koudou'nun Kitsou'ya attığı kafa konuşuldu.

KIRMIZI ÇIKMADI
25. dakikada N'Koudou ve Kitsou arasında tansiyon yükseldi. Beşiktaşlı N'Koudou, rakibine kafa attı. Hakem Atilla Karaoğlan sarı kart çıkardı. VAR'a davet edilen Karaoğlan kartın rengini değiştirmedi.

PERDE 71'DE AÇILDI
Maçta gol perdesi 71. dakikada açıldı. Savunma arkasına atılan pası yakalayıp Welinton'u geçen Figueiredo, köşeye yaptığı vuruşla Gaziantep'i öne geçirdi.

WEGHORTS EŞİTLEDİ
Beşiktaş'ta skoru dengeleyen golü Weghorts kaydetti. 86'da Masuaku'nun arka direği kestiği topa kafa vuruşunu yapan Weghorts, Beşiktaş'ı oyuna ortak eden golü kaydetti. Karşılaşma bu skorla tamamlandı.