Gündem
19 Mayıs 2015 15:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Beşiktaş, derbi antrenmanında Somalı çocukları ağırladı

24 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbi maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, antrenmanda madenci çocuklarıyla bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'a 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını yitiren Beşiktaş, 33. haftada 24 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Torku Konyaspor maçında forma giyen futbolculara yenileme programı uygulandığı, diğer oyuncuların ise koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptıkları belirtildi.

Siyah-beyazlılarda kontrol için Avusturya'da bulunan Veli Kavlak'ın yanı sıra tedavi olan Ersan Gülüm ve Oğuzhan Özyakup ile bireysel çalışan Tolga Zengin , İsmail Köybaşı ve Gökhan Töre'nin antrenmana katılmadığı ifade edildi.

ANTRENMANI SOMALI ÇOCUKLAR DA İZLEDİ

Geçen yıl Soma'da yaşanan maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin çocuklarının da, antrenmanı izlediği bildirildi. Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen çocukların, oyuncularla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiği kaydedildi.