Televizyon
20 Eyl 2015 18:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

Beşiktaş bestesi sosyal medyayı sarstı! O program yayından kaldırıldı!

BJK TV'de 'Sabah Keyfi' adlı programda yayınlanan görüntüler, Siyah-Beyazlı taraftarlardan büyük tepki aldı ve program yayından kaldırıldı.

BJK TV'de yayınlanan bir program, Sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, Beşiktaş taraftarı tarafından da büyük tepki görmüştü. Bunun üzerine bir açıklama yapan Beşiktaş İletişim Danışmanı Rıdvan Akar, taraftardan özür diledi ve programın yayından kaldırıldığını açıkladı.

Yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş Kamuoyuna,
Beşiktaş TV'nin Sabah programı olan Sabah Keyfi Programı'nda Şehir Tiyatroları'ndan Beşiktaşlı kimliği ile bilinen üç profesyonel sanatçıyı ağırladık. Beşiktaşlılık üzerine gerçekleştirilen söyleşinin ardından üç sanatçı bir "performans" sergiledi. Ortaya -bütün iyi niyete rağmen- Beşiktaş taraftarını rencide eden, taraftarın kabul edemeyeceği, açıkçası acemi bir "şey" çıktı. Sonraki aşamada bu program Youtube'a yüklendi. Yapılan hata sonrası program Youtube'dan kaldırıldı. Alınan kararla Sabah Keyfi programının yayından kaldırılmasına karar verildi. Programın içerik ve denetiminde daha duyarlı olmamız gerekirdi. Bu aşamada bütün Beşiktaş camiasından özür diliyoruz.
Saygılarımla
Rıdvan Akar
Beşiktaş JK İletişim Danışmanı