Magazin
12 Ağu 2014 13:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:33

Beşiktaş Belediyesi'ne Yüksek Sadakat sürprizi!

Sevilen rock gruplarından Yüksek Sadakat, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti.

Duruş ve görünüş olarak Türkiye’deki en karizmatik rock gruplarından olan Yüksek Sadakat grubu bugün Beşiktaş Belediyesi’ndeydi. Başkan Av. Murat Hazinedar’ı ziyaret eden grup üyeleri Başkan ile hem keyifli anlar yaşadı hem de mini bir konser verdi.

Sevilen rock gruplarından Yüksek Sadakat bugün Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette grubun solisti Selçuk Sami Cingi, Grubun kurucusu ve bas gitaristi
Kutlu Özmakinacı yer aldı. Başkan Murat Hazinedar’ın en sevdiği gruplardan biri olan Yüksek Sadakat ekibi ile Başkan arasında çok sıcak diyaloglar yaşandı. Hazinedar, yaptığı esprilerle Yüksek Sadakat'e keyifli anlar yaşattı.

Yüksek Sadakat grubunun neredeyse hemen her şarkısını ezbere bilen Hazinedar’a Selçuk Sami Cingi ve Kutlu Özmakinacı mini bir konser verdi. “Aşk durdukça” ve “Döneceksin diye söz ver” isimli iki güzel eseri seslendiren grup üyelerine Başkan Hazinedar da büyük bir keyifle eşlik etti.
Güzel ziyarette siyaset bile konuşuldu. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını Başkan Hazinedar, iki sanatçıya sordu; onlar da karşı atak yapıp asıl siyasetin içindeki isme yani Başkan Hazinedar’a aynı soruyu yönelttiler. Başkan Hazinedar, sonuçların ülke için hayırlı olmasını temenni etti.
Başkan Hazinedar konuşmasında, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu Yüksek Sadakat grubunu her zaman zevkle dinlediğini hatta bütün albümlerindeki şarkıların hemen hepsini ezbere bildiğini söyledi.
İki genç sanatçı da Başkan Hazinedar’ tanımaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler.
Bir de Yüksek Sadakat severlere güzel haber. 21 Eylül’de Ortaköy’de bir konser var. Bu konserde Yüksek Sadakat grubu hayranları ile buluşacak.