Röportaj
15 Mayıs 2011 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:21

BEŞERLER İRİRAF ETTİ! ''KENAN'DAN AYRILINCA KOLUM KANADIM KIRILDI''

Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı altı yıllık aşkı bitiren Zeynep Beşerler, etrafında dolaşan çapkınlardan yeni filminde canlandırdığı metrese kadar her şeyi HT Magazin'e anlattı...

Zeynep Başerler... Güzel ve alımlı. Kenan İmirzalıoğlu dışında sevgilisi olmadı. Bu ilişkinin sona ermesinden sonra iki yıldır yalnız. Aşkı özlemiş ama illaki sevgilisi olsun derdinde de değil. Haber yollayanlar da olmuş, kur yapanlar da. Dönüp bakmamış bile. İstiyor ki aşk tıpkı İmirzalıoğlu’nda olduğu gibi kendiliğinden, hiç beklemediği bir anda karşısına çıksın. Çünkü aşk o zaman aşk oluyormuş.

Sizin hakkınızda yapılan dedikodulara nasıl tepki veriyorsunuz?
Hakkımda yapılan dedikodulara acayip sinirleniyorum. Yapan kişilerle mutlaka yüz yüze gelir hesap sorarım.

En büyük korkunuz nedir?
En büyük korkum çok büyük bir rezillik yaşamam. Adımın rezillikle anılması. Elimde olmayan nedenlerden dolayı yaşayacağım rezillikten insan içine çıkamayacak olmam. Birçok ünlünün başına gelen rezillik yaşamam beni bitirir, yok eder.

Yalnızlık sizi neden mutlu ediyor?
Ömrü hayatım boyunca yalnızlıktan mutlu olacağım diye bir kaide yok. Sevgilimin olmadığı dönemlerde yalnız kalmak da beni mutlu ediyor. Yalnız kalabilen, bundan mutlu olabilen, hayatımı yalnızken de yönlendirebilen biriyim.

Genç ve güzel bir kadının yalnız kalması, bundan da mutlu olması doğa kanunlarına aykırı değil mi?
Ben de istiyorum bir sevgilim olsun ama istemekle olmuyor. Keşke bir sevgilim olsa. Ne var ki yok diye de ‘Sevgili arıyorum’ mesajları verecek değilim.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan ayrıldıktan sonra kolunuz kanadınız neden kırıldı?
Kolay mı 6 yıllık birlikteliğin bitmesinden söz ediyoruz. Kanat bu, kırılır. Ne var ki o kanat iyileşir de. O zaman da uçmak mümkün olur.

O kanatlar hâlâ kırık mı yoksa iyileşmesini mi bekliyorsunuz?
Uçmuyor gibi mi görünüyorum?

Kenan İmirzalıoğlu ile olan ilişkinizde haksızlığa uğradınız mı?
Hayır, neden bir haksızlığa uğramış olayım ki?

Altı yıllık birlikteliğin resmiyete dönüşmemesi nedeniyle haksızlığa uğramış olmuyor musunuz?
Kenan bana evlilik sözü mü vermiş? Beni evlilik vaatleriyle kandırıp 6 yıl birlikte mi olmuş?

Siz evlenmek isterdiniz tabi...
Kim istemez? Kenan istemez mi? Ben de isterim Kenan da isterdi. Burada sorun olan evlenmeyi istememiz değil. Belki de evlilik için uygun bir zamanda değildik.

Sizce uygun zaman ne zaman olurdu?
Kenan’ın daha birçok planı var. Evliliğin o planlara engel olacağını düşünmüş olabilir.

O halde siz evlilik istediniz, olmayınca ayrıldınız...
Hayır, öyle değil. Uzun ilişkiler bir yere varmayınca bir yerlerde tıkanıyor. İlişki yürümüyor. Hal böyle olunca taraflar birbirlerine zarar vermeye başlıyor. Neden birbirimize zarar verelim?

Severek ayrıldınız yani...
Nefret ederek ayrılmadık tabi ki.

Şahan Gökbakar ile ilişki yaşamanızın imkânsız olduğunu söylediniz. Şahan tipiniz mi değil?
Şahan ile nasıl sevgili olurum? O benim çok iyi bir arkadaşım. Ben arkadaştan sevgili veya koca olmayacağına inananlardanım.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra birçok erkeğin ilgi alanına girdiniz. Ne yaptınız da kurtuldunuz. Neredeyse 2 yıldır yalnızsınız..
Bana haber yollayanları mı istersiniz, kur üstüne kur yapanları mı? Ne yapayım? Haber yollayan veya kur yapan ilk adamla sevgili mi olayım? Eğer bir aşk yaşanacaksa o adam hiç umulmayan bir vakitte hiç umulmayan bir yerde karşıma çıkar. Kenan’ı aradım mı? Aşk geldi buldu beni.

Sadettin Saran iki kez basın açıklaması yaptığı halde siz kendisiyle ilişkiniz olmadığını hiç yalanlamadınız. Garip değil mi?
Peki doğruladım mı? Yalanlamadım çünkü Sadettin Bey yalanladığı halde bana, ‘İlişkiniz var mı?’ diye sorulmasına bir anlam veremedim. Protesto amacıyla ‘Bu konuda yorum yapmıyorum’ dedim. Daha neye cevap verecektim ki?

Yine de net bir şekilde sizden duysak.
Yokkkkkkkkk...

"METRESLER DERNEĞİNDEN BİLGİ ALDIM!"
’Şov Bizınıs’taki ‘Metres’ için nasıl bir çalışma yaptınız?
Metresler derneğine gidip kendilerinden bilgi aldım dersem ne komik olur. Kim metres olduğunu kabul edecekse. Senaryoyu okudum, hayal gücümü de ekleyince ortaya bir metres çıktı işte.

Bu filmin kariyerinize nasıl bir etkisi olacağını düşünüyorsunuz?
Gerçekten oldukça komik bir film oldu. Dilerim iyi bir gişe yapar da bende çok izlenen bir filmin oyuncusu olurum.

Komedide ne ölçüde başarılı olduğunuz kanaatindesiniz?
İzleyenlerin aldığı keyif kadar başarılıyımdır. Eğer ‘Şov Bizınıs’ta izleyicinin kahkaha atmasına katkım olacaksa komedide başarılı olduğumu söyleyebilirim.

"ÇIRILÇIPLAK OYNAMAM"
Oyunculukta sınırlarınız nedir? Nasıl bir filmde öpüşür veya sevişirsiniz?
Oyunculuğu Türkiye’de yaptığım için sınırsızlıktan söz edemem. Elbette sınırlarım var. Örneğin kameranın karşısına çırılçıplak bir şekilde geçmem söz konusu olamaz. Rol alacağım film bunu gerektirdiği için çırılçıplak olarak rol almayı kabul ederdim. Ne var ki çırılçıplak görüntülerim öylesine farklı yorumlanacak ki annem ile babam üzülecek.

‘Oscar alamayız’ dediniz. Bu özgüvensizlik neden?
Ya ne Oscar’ı Allah aşkına. Biraz haddimizi bilelim. Adamlar almış başını gitmiş. Biz hangi filmimizle Oscar alacağız?