Reklam PR
08 Kas 2010 11:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:46

BERSAY İLETİŞİM ENSTİTÜSÜ'NDEN KARŞILIKSIZ İLETİŞİM BURSU!

Türkiye'nin ilk özel iletişim enstitüsü Bersay İletişim Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora düzeyindeki 12 öğrenciye burs veriyor.

Bersay İletişim Enstitüsü, kuruluş misyonu doğrultusunda ilk Yüksek Lisans ve Doktora Buslarını 2011’de vermeye başlıyor.
 
İletişim alanında yetkinliğin, öncelikli olarak derinlikli düşünceden ve sağlam bir dünya görüşünden geçtiğine inancıyla yola çıkan Bersay İletişim Enstitüsü, nitelikli işgücünün sektöre kazandırılması, iletişim sektöründeki profesyonellerin de ihtiyaç duydukları düşünsel yenilenmeyi sağlamaları için, gerekli koşulları oluşturmayı misyonu olarak görüyor.
 
Enstitü bu kapsamda iletişim alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmakta olan ve tez aşamasında bulunan 10 öğrenciye 12 ay boyunca aylık 400 TL’lik burs imkânı sağlıyor. Bersay İletişim Enstitüsü ayrıca, aynı koşullar çerçevesinde iki öğrenciye de “Nihat Saydam Bursu” ile destek veriyor. Burslardan yararlanmak isteyen adayların en geç 30 Kasım 2010 tarihine kadar Bersay İletişim Enstitüsü’ne doğrudan başvurmaları gerekiyor.