Magazin
01 Ara 2019 13:23 Son Güncelleme: 01 Ara 2019 14:44

Berrak Tüzünataç’tan Can Yaman'a sert tepki!

Oyuncu Berrak Tüzünataç, son dönemin popüler isimlerinden oyuncu Can Yaman'a sert tepki gösterdi.

Can Yaman son zamanlarda yaptığı her hareketle gündem oluyor. Yurt dışına yaptığı gezilerle ve burada kendisine gösterilen aşırı ilgi ile de gündeme gelen Yaman son olaram Kıvanç Tatlıtuğ hakkında yaptığı açıklamalarla olay olmuştu.

Oyuncunun o sözleri henüz unutulmamışken Yaman bu defa da verdiği bir röportajda kullandığı ifadelerde Berrak Tüzünataç’ın tepkisini çekti.

“LİBİDOSU OLMAYAN PARTNERLER”
Şimdilerde Kurşun adlı dizide izlediğimiz Berrak Tüzünataç, oyuncu Can Yaman’ın bir röportaj sırasında kendisine yöneltilen sorusunu ve yanıtını takipçileriyle paylaştı:

"-Tabii bu uyumda sevgili olmanızın da etkisi var…

“Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzdem problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye 'Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu' diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.”

BERRAK TEPKİ GÖSTERDİ
Güzel oyuncu Tüzünataç, Instagram hesabından paylaştığı bu soru cevabın üzerine ifadelerden rahatsızlık duyduğunu gösteren şu satırları yazdı:

“Bilge bir adamdan, bilge cümleler! Yani inanılmaz bir açıklama! Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he… Vay be… Beğendiğin beğenmediğin partnerlerini de açıklar mısın?”