Magazin
30 Oca 2020 11:43 Son Güncelleme: 30 Oca 2020 11:49

Berrak Tüzünataç'tan Burcu Esmersoy açıklaması!

Burcu Esmersoy ile yakın arkadaş olduğu konuşulan Berrak Tüzünataç suskunluğunu bozdu:

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, geçtiğimiz eylül ayında bir yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Berk Suybatmaz, boşandıktan kısa bir süre sonra oyuncu Berrak Tüzünataç'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Fransa'ya tatile giden sevgililer, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

BURCU'DAN ŞOKE EDEN HAREKET!

Suyabatmaz, boşanmadan kısa bir süre sonra oyuncu Berrak Tüzünataç'la aşk yaşamaya başlamıştı. Fransa'nın, dünyaca ünlü kayak merkezi Mont Blanc'a tatile giden sevgililer, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz ile sevgilisi Berrak Tüzünataç'ın birlikte çekildiği fotoğrafı beğenmesi herkesi şoke etmiş ve sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü.

İDDİALARDAN RAHATSIZ OLDU

Berrak Tüzünataç’ın sevgilisi Berk Suyabatmaz’dan eylülde boşanan Burcu Esmersoy ile yakın arkadaş olduğu konuşuluyordu. İddialardan rahatsız olan Berrak Tüzünataç dün şu açıklamayı yaptı:

Magazin basını tabii işini yapsın ama aslında sıradan olan bir durumu dramatik hale getirmek için tuhaf eklemeler ve doğru olmayan süslemeler yapılmasına da susmak istemiyorum artık... Arkadaşlarımla, hele yakın olanlarla hayatımı iyi ve kötü günlerimi, anılarımı paylaşırım ben de her insan gibi. Hiçbir özel anım, paylaşımım olmayan bir insanla, sırf malzeme lezzetlensin ve toplumun belli kesimlerine " kınanabilecek" bir hale gelsin diye yakın arkadaş ilan edilmemi ne etik ne de iyi niyetli buluyorum. Ve bu tuhaf-yıpratma amaçlı tutuma bir son verilmesini istiyorum. Zira hiçbir doğruluk payı yok... Sevgilerimle...