Berna Laçin'den Yıldırım ve İmamoğlu itirafı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu Berna Laçin, Twitter üzerinden oy veremediği üç siyasetçiyi paylaştı ve İstanbul adaylarını değerlendirdi.

Berna Laçin'den Yıldırım ve İmamoğlu itirafı! - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda idam ile ilgili attığı Medine tweetinden dolayı "dini değerleri aşağılama" suçundan yargılandığı davadan beraat eden Berna Laçin, yine sosyal medya hesabından gündeme oturacak açıklamalar yaptı. Seçimi değerlendiren Laçin, sosyal medya hesabından oy veremediği için üzüldüğü isimleri açıkladı.

19
Berna Laçin'den Yıldırım ve İmamoğlu itirafı! - Sayfa 2

Laçin, Twitter hesabı üzerinden CHP Eskişehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz Büyükerşen, TKP Tunceli Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Maçoğlu ve CHP İzmir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer için, "3 Belediye Başkan Adayı var ki hiçbirine oy veremiyorum ya içimde kaldı" dedi.

29
Berna Laçin'den Yıldırım ve İmamoğlu itirafı! - Sayfa 3

Öte yandan İstanbul adaylarını değerlendiren Berna Laçin, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın sakin ve neşeli olduğunu belirterek, ikili arasındaki tek farkın, birinin istekli diğerinin isteksiz olduğu yorumunu yaptı.

39
Berna Laçin'den Yıldırım ve İmamoğlu itirafı! - Sayfa 4

Seçimde çıkan olaylarla ilgili de bir tweet atan Laçin, "Verdik mi oyları? Sakin sakin, kimseyle kavga etmeden, eş dost ahbapla, konu komşuyla didişmeden... Yüzyüze bakıcaz sonra, boşversenize..." dedi.

49