Gündem
24 Mar 2011 11:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

BERLUSCONİ'NİN BUNGA BUNGA PARTİLERİNİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI, İTALYA AYAKLANDI!

İtalya Başbakanı Berlusconi'nin villasında verdiği Bunga Bunga partilerinin görüntüleri ortaya çıktı.

Reşit olmayan birisiyle para karşılığı seks yapmak suçundan yargılanmasına karar verilen İtalya Başbakanı Berlusconi’nin villasında verdiği “Bunga Bunga” partilerinin görüntüleri ortaya çıktı.

İki yıldan beri seks skandallarıyla boğuşan ve son olarak Milano mahkemesi tarafından reşit olmayan birisiyle para karşılığında cinsel ilişkiye girmek ve görevini kötüye kullanmak suçundan dava açılan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin evinde verdiği söylenen çılgın “Bunga Bunga” partilerinin görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

Soruşturma sırasında el konulan bilgisayar ve kameralarda ortaya çıkan görüntü kayıtları partide yaşananları ortaya çıkardı. İnternete sızan görüntüler İtalya’yı ayağa kaldırdı. Berlusconi’nin yargılanmasına iki hafta kala ortaya çıkan görüntülerde, şu anda İtalyan televizyonlarında şov kızı olarak çalışan Barbara Guerra (32) bir polis üniforması ile görülüyor.

Diğer bir karede ise kimliği belli olmayan iki genç kız birbiriyle öpüşürken görüntülenmiş. Görüntülerde Berlusconi’nin yargılanmasına neden olan Fas asıllı “Ruby” lakaplı striptizci Kerima El Mahroug ise bulunmuyor. Görüntülerin dava sürecini Berlusconi aleyhine etkileyeceği yorumları yapılıyor.

İŞTE SİLVİO BERLUSCONİ'NİN ÇILGIN PARTİSİNDEN ŞOK KARELER :