Gündem
31 Ara 2013 17:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

Berkay'dan sitem dolu yeni yıl mesajı!

Asena Erkin ile Akmerkez'in bebek odasında yakalanan şarkıcı Berkay'dan sitem dolu mesaj...

Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile Akmerkez'in bebek odasında yakalanan şarkıcı Berkay Instagram hesabından yeni yıl mesajı yayınladı.
 
İşte Berkay'ı yeni yıl mesajı:
 
2013 doğumlarla, ölümlerle, kavgalarla, vicdansız insanların düşüncesiz fikirleri ve acımasız eleştirileri ile, yalan ve yalancılarla, sadece konuşmak için konuşan kalpsiz insanlarla, iyileşmesi zor olan yaralarımla sonunda sona erdin.!!
 
RABBİMDEN VİCDANLARIYLA YÜZLEŞMESİNİ DİLİYORUM
 
Şimdi doğum günümün ilk saatlerinde, yeni gelen yıldan ve yüce Rabb'imden tüm bu insanların hayatlarında yaptıklarıyla ve kendi vicdanlarıyla yüzleşmesini diliyorum, bu anlamda da ilâhi adaletin işlemesiyle ilgili zerre kadar şüphe duymuyorum.!
 
"KÖTÜ BİR SINAVDAN GEÇİYORUM"
 
Bana yapılan haksızlıklara susarak; bu kötü sınavdan, acı tecrübeler edinerek geçiyorum.! Bugüne dek olduğu gibi; yine şarkılarımla, kaderimi severek, yaşamaya devam ediyorum.!! Bu süreç içerisinde yanımda olanlar, canımda ve hayatımda her daim olacaklardır; yanımda olmayıp yalanlar üstüne yalanlar ekleyen, hicâp duyduğum bu konuda konuşarak; prim yapan, söylemediklerimi söyleyen-yazan-çizen-karalayan herkesi kendi ruh halleriyle başbaşa bırakıyor ve sonsuza kadar hayatımdan çıkarıyorum.!!
 
Pek çok kişinin 2013'te haketmediği şeyleri yaşadığı gibi, bende haketmediğim şeyleri yaşadım ve bitti.!! Allah'tan hayırlı bir yıl geçirmenizi, sevdiklerinizle huzur içerisinde sağlıklı ve bol kazançlı işlerin nâsip olduğu günleri yaşamanızı diliyorum.! Başta ailem olmak üzere, tüm sevdiklerimden ve sevenlerimden ismimin böyle bir konuyla anılmasından dolayı özür diliyorum.! Mutlu yıllar :)