Gündem
18 Tem 2014 15:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:28

Bergüzar Korel'den takipçilerine "hakaret" ricası!

İsrail'in Gazze saldırısına tepki göstermediği için hakarete uğrayan ünlü isimlerden Bergüzar Korel takipçilerine bir çağrı yaptı.

İsrail operasyonu 11'inci gününde, Gazze'de ölen Filistinlilerin sayısı 264'e yükseldi. Bu insanlık dramına sosyal medyada tepki göstermeyen ünlü isimler ağır hakaretlere uğruyor. Bergüzar Korel takipçilerine bu konuyla ilgili çağrıda bulundu.

Bu ünlülerden biri de oyuncu Bergüzar Korel... Gazze'deki İsrail saldırısını kınayan Korel, takipçilerinden kimseye hakaret etmemeleri ricasında bulundu:

"Buraya fotoğraf koyup bir paragraf yazarak ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterince rahatlayacak insanlar için değil bu satırlarım...Herkes hayatına devam ediyor, haftaya bugün yine herkes hayatından fotoğraflar paylaşmaya devam edecek, hayatını yaşamaya devam ettiği gibi.. Beni buradan takip eden, seven sevmeyen 54.000 insandan tek bir ricam var.. Şu dönemde insanlara "sen neden duyarsızsın, neden bir şey paylaşmıyorsun" deyip, hakaret etmek yerine, yürekten, gerçekten, kapalı kapılar ardında, kimseye şov yapmadan dua edin.. Hiçbir görüş, hiçbir inanç ölen bebeklere kalbi acımayacak kadar taşlaşmış değil. Tepkinizi elbette dile getirin.. Ama burada kimseye baskı yapmayın.. Biz eskiden böyle değildik.. Çok daha hoşgörülü, sevgi doluyduk.. Nefretten, öfkeden bir şey geçmiyor elimize.. Günah da sevap da Allah ile kul arasında.. Hepimiz ölen canlara, günahsız çocukların canını alanlara lanet yağdırıyoruz.. Hepimiz BİR'iz.. Şurada kırdığınız kalp, ettiğiniz küfür keşke orada yanan canlara merhem olsa.. Ama olmuyor.. Kalpten, bu vahşetin durması ve çocuk kanıyla beslenen canilerin en kısa zamanda bu kıyımı durdurmaları için DUA EDELİM.."