Magazin
25 Mar 2021 15:42 Son Güncelleme: 25 Mar 2021 17:53

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'in büyük mutluluğu! Mete bebek dünyaya geldi...

Oyuncu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler’in bebekleri dünyaya geldi.

Doğum, bugün saat 13.12’de gerçekleşti. İkinci bebeklerini kucağına alan çift, oğullarına 'Mete' adını verdi. Hastaneden yapılan açıklamada “Berfu ile Eser Yenenler çiftinin bebekleri 53 santim, 3.715 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019 yılında evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de ekim ayında kucaklarına almıştı. Ailesiyle çekildiği neşeli pozları sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Yenenler, bugün oğlu Mete'yi kucağına aldı. İkinci kez anne olan Yenenler, geçtiğimiz günlerde duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

"Biraz hamilelik güncellemesi yapayım. Fiziksel olarak daha rahat ama duygusal olarak daha yoğun bir dönem oluyor. Geçen gün iki senedir deniz kokusu alamadım diye ağladım. Toplam 5 kilo alındı. Mete Emmi'nin tekmeleri dışarıdan da belli olmaya başladı. Bir büyük marul büyüklüğündeymiş kendisi..."

ESER YENENLER'DEN İLK PAYLAŞIM

Eser Yenenler, Instagram hesabı üzerinden doğumhanede çekilen bir kareyi yayınlayarak "Arayan soran herkese çok teşekkür ederiz. Biz artık 4 kişilik bir aileyiz." notunu düştü.