Berfu-Eser Yenenler'in korku filmlerini aratmayan evi! Bakın neler yaşamışlar...

BKM Mutfak tarafından hazırlanan "Çok güzel hareketler bunlar"da yer almasıyla yıldızı parlayan, sonrasında show programı sunan Eser Yenenler 2019 yılında tescilli güzel Berfu Yenenler ile hayatını birleştirmiş, mutluluklarını oğulları Kuzey ve Mete ile taçlandırmıştı. Pandemi döneminde şehirden uzaklaşmak için Kemerburgaz'da, orman içinde lüks bir eve taşınmış, kiranın 4 katına çıkması sebebiyle taşınmak zorunda kalmıştı. Ünlü çift yaşadıkları olayları anlattı..

Berfu-Eser Yenenler'in korku filmlerini aratmayan evi! Bakın neler yaşamışlar... - Sayfa 1

Bir dönem ekranların ilgiyle izlenen eğlence programı "Çok güzel hareketler bunlar"da yer almasıyla şöhret kapısını aralayan, sonrasında talk show programı sunan, sahne tozunu yutan Eser Yenenler 2019 yılında, 2015 Türkiye güzellerinden Berfu Yenenler ile nikah masasına oturmuştu. 

119
Berfu-Eser Yenenler'in korku filmlerini aratmayan evi! Bakın neler yaşamışlar... - Sayfa 2

Ünlü çift mutluluklarını oğulları Kuzey ve Mete ile taçlandırmıştı. Pandemi döneminde şehirden uzaklaşmak hem de oğullarının doğa ile baş başa yaşaması için Kemerburgaz'da, orman içinde lüks bir eve taşınmış, kiranın 4 katına çıkması sebebiyle taşınmak zorunda kalmıştı. Ünlü çift herkesin hayalini kurduğu o ev için           "Canlı gibiydi, tilkiler geldi, eşek arıları yuva yaptı" dedi. 

219
Berfu-Eser Yenenler'in korku filmlerini aratmayan evi! Bakın neler yaşamışlar... - Sayfa 3

Şehirden uzaklaşmak için... 

Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler pandemi döneminde şehirden uzaklaşmak ve oğulları Kuzey'i doğa ile iç içe büyütmek için Kemerburgaz'da, orman içinde, müstakil, lüks bir eve taşınmıştı.

319
Berfu-Eser Yenenler'in korku filmlerini aratmayan evi! Bakın neler yaşamışlar... - Sayfa 4

Böyle bir evde yaşamak kolay değil

 Geçtiğimiz günlerde ev sahibinin kirayı 4 katına çıkarması üzerine buradan taşınmak zorunda kalan Yenenler, herkesin hayalini kurduğu bu tarz bir evde yaşamanın hiç de kolay olmadığını belirtip yaşadıkları ilginç olayları anlattı.

419