Gündem
20 Eyl 2013 16:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

BEREN SAAT'İN ŞÖHRETİ OKYANUSLARI AŞTI!

Aşk- ı Memnu', ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' ve son olarak 'İntikam'da oynayan Beren Saat'in ünü ABD'ye ulaştı

Aşk- ı Memnu', ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' ve son olarak Kanal D'de ekrana gelen ‘İntikam' dizisiyle adını Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde duyuran Beren Saat, Amerika'da da tanınmaya başlandı.

Amerika'da 2004 yılından bu yana yayında olan ve film tanıtımı yapan pinkvilla.com sitesinde Beren Saat'in Uğur Yücel, Ayça Bingöl ve Hazar Ergüçlü'yle başrolünü paylaştığı ‘Benim Dünyam' filminin fragmanı yayınlandı. Sinema filmlerinin tanıtıldığı sitede ‘Benim Dünyam' fragmanı, “‘Black' büyük hayranlık kazandıran bir filmdi. Hint yapımı ‘Black' filmi ‘Benim Dünyam' ismiyle Türkiye'de çekildi. İzlemenizi tavsiye ederiz” diyerek tanıtıldı.

‘Benim Dünyam' filminin fragmanına yapılan yorumlarda ise Beren Saat'e övgüyle bahsedildi. Sitede yorum yapan Amerikalılar filmde kör, sağır ve dilsiz bir kızı oynayan Saat'e star yorumunu yaptı.

Oyuncunun, ‘Black' filmindeki Rani Mukherjee'den daha iyi olduğunu söylendi. “Rani Mukherjee'den çok iyi oynamıştı. Ama Beren Saat daha iyi oynadığı görünüyor. Beren Saat efsane bir oyuncu. Özellikle ‘Aşk-ı Memnu' dizisindeki Bihter karakteriyle harikalar yaratmıştı. Ortalığı sallayacak yeni bir oyuncu... O bir star. ‘Black' harika bir filmdi. Onun benzerini görmek güzel olacak. Başrolde oynayan Beren Saat ise çok güzel ve iyi bir oyuncu. Beren Saat tamamen efsane” gibi sitede 50'nin üzerinde yorum yapıldı.