Magazin
31 Eki 2019 10:36 Son Güncelleme: 31 Eki 2019 10:52

Beren Saat'in panik anları! Tuvalete saklandı!

Esra Dermancıoğlu'nun rol aldığı 'Klan' oyununa giden Beren Saat, muhabirlerin Kenan Doğulu ile ilgili soruları karşısında zor anlar yaşadı. Ünlü oyuncu, muhabirlere görüntü vermemek için tuvalete saklandı.

Kenan Doğulu ile ayrılacağı iddia edilen ünlü oyuncu Beren Saat, geçen gün Esra Dermancıoğlu'nun rol aldığı 'Klan' oyununa gitti. Muhabirlerin Kenan Doğulu ile ilgili soruları karşısında zor anlar yaşayan Beren Saat, görüntü vermemek için tuvalete saklandı.

ÜNLÜ İSİMLER OYUNA AKIN ETTİ
80 dakikalık bir serüvenle seyirci karşısına çıkan, Halil Babür ve Esra Dermancıoğlu'nun rol aldığı 'Klan' oyunu, önceki gün izleyicisiyle buluştu. Bülent Emrah Parlak, Nükhet Duru, Cansel Elçin, Belçim Bilgin ve Beren Saat gibi önemli isimler oyunu izleyenler arasındaydı.

Esra Dermancıoğlu'nun yakın arkadaşı Beren Saat, muhabirlerin kendisini görüntülemesi üzerine, "Esra'nın yanına gidiyorum" ifadelerini kullandı.

KENAN DOĞULU İLE İLGİLİ SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI
Kenan Doğulu ile bir dargın bir barışık olduğu yönünde haberler çıkan oyuncu, muhabirlerin, "Ayrılık haberleri çıktı. Boşanacağınız söylendi. Eve dönecek misiniz? Kenan Bey'in konserine ne zaman gideceksiniz?" ve "Aşk-ı Memnu benzeri bir dizide tekrar Kıvanç Tatlıtuğ ile oynar mısınız?" şeklindeki sorularına yanıt vermedi.

TERS YÜRÜYEN MERDİVENDEN KAÇMAK İSTEDİ
Muhabirlerden kaçmak isteyen Saat, bir ara ters yürüyen merdivenden kaçmaya çalıştı. Muhabirlerin uyarısıyla doğru merdivenlere yönelen oyuncu, görüntü vermemek için tuvalete saklandı.