Televizyon
22 Nis 2012 13:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:34

BEREN SAAT'E ÇILDIRTAN TEKLİF! ÜNLÜ OYUNCUYA KAÇ LİRA TEKLİF EDİLDİ?

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde başarılı bir performans sergileyen Beren Saat hangi yapımcıyla anlaşıyor?

Taraf yazarı Barbaros Altuğ, ünlü Oyuncu ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Ay Yapım'ın çektiği Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde başarılı bir performans sergileyen Beren Saat yeni dönemde TMC ile çalışacak. İddiaya göre TMC ünlü Oyuncuyu kadrosuna katmak için 4 milyon TL'yi gözden çıkarmış.

İşte Taraf Gazetesi'nden Altuğ'un bugünkü köşesinde yer alan o iddia

EN ÖNEMLİ HABER

Hep parti hep yemek içmek hep entelektüel meraklar; evet aslında beklediğiniz haber başka ve ben bunu sona sakladım ki buraya kadar yazıyı okuyun. Aşk-ı Memnu'dan Fatmagül'e gönlümüzün içine yerleşen (ve fakat Kenan Doğulu seçimiyle kendimizden şüphe duymamıza da neden olan) güzeller güzeli Beren Saat biliyorsunuz Fatmagül sonrası dizilere bir süre ara verecekti. Hatta herkes bu arada bir de çocuk yapar mı acaba diye endişelenmeye de başlamıştı (ben ve arkadaşlarım yani). ve fakat Beren Saat geçen hafta yaptığı bir ziyaret sonrası bu kararını ertelemiş sevgili hayranlar. Zira teklif dudak uçuklatan cinsten.

BÖLÜM BAŞI 85 BİN TL

Yaptığı diziler geçen sene tepetaklak giden ve ismi paslanmaya başlayan TMC çok da yerinde bir kararla en "hot" ismi bünyesine katmak için sıkı durunuz tam 4.000.000 TL'yi gözden çıkarmış! Bölüm başı fiyatını 85.000 TL'ye çıkaran Beren Saat eğer her şey yolunda giderse önümüzdeki sezonda TMC'nin dönem dizisinde en pahalı aktrisimiz olarak oynamaya başlıyor. Bu işten duble zararlı çıkan ise Ay Yapım olacak gibi; hem en gözde aktrisini elden kaçırıyor hem de diğer Oyuncularla yapacağı anlaşmalarda fiyat standardı yükseliyor. Öyle ya Kıvanç Tatlıtuğ neden 50.000 TL'ye evet desin bu durumda?