Magazin
19 Ara 2015 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

Beren Saat, Muhteşem Yüzyıl Kösem'de! İşte ilk fotoğrafı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine dahil olması merakla beklenen Beren Saat'in fotoğrafları bilboardlarda kendi de fragmanda gözüktü.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine dahil olması merakla beklenen Beren Saat'in fotoğrafları bilboardlarda ve fragmanda gözüktü.

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm yine olaylı bitti.



Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde Ahmed ve şehzade Mustafa çiçek hastalığına yakalanır. Ölüm döşeğinde olan Ahmed artık ecelin kollarındadır.



Hanedanın sonu geldi diye düşünülürken Anastasia canını hiçe sayarak kendini aşkı için ölüme atar. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. bölüm fragmanında neler olacak?



Ahmed çiçek hastalığına yakalanıyor! Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşma yapıyor! Taht hazırlığı sürerken, şehzade Mustafa da hastalığın pençesine düşüyor! Ve hanedan, eşi görülmemiş bir krizin eşiğine geliyor!

MUHTEŞEM YÜZYIL 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Anastasia, hayatını hiçe sayıp aşkı için mücadele ediyor! Şahin Giray tahta çıkmak için gün sayarken, hanedanı kurtaracak yeni bir umut yeşeriyor! Ancak Halime, verdiği emirle son umudu da yok ediyor! İktidarını kaybetmek istemeyen Safiye, yeni taht adayını açıklıyor! Herkesi şok edecek bu isim, yeni bir savaş başlatıyor! Şehirde başlayan isyan, sarayın kapılarına dayanıyor! Anastasia, Safiye’nin gerçek yüzüne tanık oluyor! Sarayda sıkışıp kalan hanedan ölümü beklerken, Anastasia herkesin kaderini değiştirecek bir karar alıyor!



Ahmed’in çiçek hastalığına yakalandığı anlaşılınca, Handan için tüm umutlar tükenir. Safiye Sultan ise hiç vakit kaybetmeden şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşır. Halime’nin beklediği gün nihayet gelmiştir.

Şehzade Mustafa’nın da hastalanmasıyla, hanedan yok olma tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Safiye bu krize Fahriye’nin neden olduğunu öğrenince yıkılır. Köşeye sıkışan Safiye sürpriz bir hamle yaparak yeni taht adayını açıklar.

Hastalık haberinin yayılmasıyla, şehir yangın yerine döner. Saray halkı ölümle burun burunadır. Bu zor sınavda, Anastasia ilk kez Safiye’nin gerçek yüzünü görür. Anastasia için kaderin iplerini eline almanın vakti gelmiştir!