Televizyon
23 Haz 2010 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

BEREN SAAT AŞK-I MEMNU'NUN FİNALİNİ ANLATTI!

“Aşk-ı Memnu”, yarın akşam yayınlanacak son bölümüyle ekrana veda edecek.

Halid Ziya Uşaklıgil'in Türk edebiyatının klasikleri arasındaki eserinden uyarlanan, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu”, yarın akşam yayınlanacak son bölümüyle ekrana veda edecek.

Başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre'nin paylaştığı dizinin merakla beklenen final bölümünde olaylar, ihaneti açığa çıkarmaya kararlı olan Matmazel'in Adnan Bey'le görüşmesinden 24 saat önce başlayacak.

İşte son bölümün özeti:

Behlül, düğününden bir gün önce Bihter'le koruda buluşur. Aynı dakikalarda Matmazel, Beşir'in sağlık durumunun kötüleştiğini haber almış ve onu gizlice ziyaret etmek için korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir. Taksiden indiğinde, Behlül'ün arabasını fark eder. Behlül'ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini bildiği için şüphelenir, koruya adım attığı anda da Behlül ve Bihter'i görür. Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar...

HERKESİ DERİNDEN ETKİLEYECEK

Bloomberg TV'de yayınlanan “Devre Arası” programına konuk olan Beren Saat, final bölümünün beklenenin aksine canlı yayınlanmayacağını söyledi. Finaldeki sürprizleri açıklamaktan kaçınan ünlü oyuncu, “Herkesi derinden etkileyecek bir bölüm olacak” dedi.