Gündem
28 Mar 2022 19:05 Son Güncelleme: 28 Mar 2022 19:18

Benzin istasyonunda pompacıya yanıtıyla AK Parti'yi mi eleştirdi? Uğur Işılak'tan iddialara yanıt

Gittiği benzin istasyonunda pompacının hayat pahalılığıyla ilgili sitemine Neyzen Tevfik'in sözleriyle yanıt vermesi AK Parti'ye eleştiri olarak yorumlandı. Bu iddialar üzerine Uğur Işılak yanıt verdi.

Bir dönem AK Parti'de milletvekilliği de yapan şarkıcı Uğur Işılak'ın aracına yakıt almak için gittiği istasyonda pompacıyla yaşadığı diyalog büyük ses getirdi.

HER ŞEY POMPACININ SORUSUYLA BAŞLADI

Benzinlikteki pompacının "Ne olacak abi bu yağ kuyrukları, bu pahalılık?" sorusuna Neyzen Tevfik'in mısralarıyla yanıt veren Işılak, "Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami" ifadelerini kullandı.

UĞUR IŞILAK, AK PARTİ'Yİ Mİ ELEŞTİRDİ?

Işılak'ın bu çıkışı birçok yayın organında "Uğur Işılak AK Parti'yi eleştirdi" başlığıyla haber oldu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Işılak, "Geçenlerde motorumun yakıt ikmali için benzinciye girdim. Yüz ifadesinde yorgunluk ve bir o kadarda umutsuzluk emaresi gördüğüm pompacı daha kaç liralık yakıt dolduracağımı sormadan, ne olacak abi bu yağ kuyrukları, bu pahalılık diye mevzuya girdi. O serzeniş ve sorunun cevabını; Neyzen Tevfik'in 'Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami' mısralarıyla verdim. Sustum, yutkundum. Neler geçmedi ki aklımdan. Diyemedim eskiden haramiler yol kesip eşkıyalık yaparlardı şimdiyse mal stoklayıp yağmalıyor garibanın hakkını" sözlerine yer verdi.